![]() |
sıra bizde!! herkesi delgado forması almaya davet ediyorum.. arkadaşlar yönetim 2.5 ay süren görüşmeler sonucu ve tigananın ısrarlı tutumuyla birlikte delgado transferini bitirmiştir onlar görevlerini yaptı bence şimdi sıra bizde diyorum..VE herkesi DELGADO'nun formasını almaya devet ediyorum formayı alarak hem kulübümüze katkı yapmış oluruz hemde transferin parasının bi bölümünde emeğimiz olur....hadi herkes delgado storelere......ben şimdiden sabırsızlıla bekliyorum delgado formasını ... |
daha yeni sezon formaları çıkmadıki şimdilik kombinelere |
Alıntı:
zaten ben cıkınca diyorum kardeş kombinelerde daha acıklanmadı onlarıda alıcaz tabi... |
sırf delgado alındıgı ıcın storelere kosmak yanlıs.bız besıktası karsılıksız sevıyoruz. ve bız bu yuzden 1 numarayız bız carsıyızzz |
arkadaslar bizim beceriksiz yönetime olmazada BÜYÜK BESIKTASa yardim etmeliyiz buda kombine ve forma alarak olur. ben maalesef almanya'da yasiyorum ama delgadonun formasini mutlaka alacagim! |
Sosyal Mesajlara Gerek Yok Delgadoyu İstedik Şimdide formalarını Almaya Gidelim Bravo Eagle :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnsan Psikolojisi Nedir Bilir misin Abi ? Yeni Transfer Olunca Daha Bir Zevk Ve Şevk Gelir Taraftara... |
formalar bir çıksın da alırız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaşam Biter Beşiktaşlılık Bitmez Ama Büyük Taraftara Büyük Transfer Yakışır Biz Yönetimin Değil Yönetim Bizim İstediklerimizi Yapmak Zorunda.. İyi Futbolcu Gelirse Forması Daha Güzel Satar :) Neden Bobonun Forması Az Rağbet Gördü ? Oda İyi Futbolcu.. |
bobonun gelısıyle delgadonun gelısı bır mı |
Alıntı:
|
hele Bir çiksinda Forma Hemen Alalimm. |
pekı sen bobonun geldıgınde formasını aldın mı ?.almadıysan nıye almadın? dıye sorsam cevabın ne olur. bu verdıgın ornek benım sana anlatmak ıstedıgım sey. tarftar ıyı gundede kotu gundede takımına sahıp cıkmalı.gecen sezon bobonun gelısındekı forma satısıyla delgadonun forma satısı tabı bır olmaz cunku yasanılan ortam farkı var..sen konuyu yıldız futbolcuların forma satısına cekıyorsun. |
agustosda türkiyeye gittigimde alacagim besiktasimiz icin canimiz feda insallah 10 numarayi giyer |
eyv. kardeşim çıksın hele yeni formalar bu büyük taraftar yapacağını bilir. |
umarım alacağım formayı babam görmez |
evet arkadaşlar formalar çıkar çıkmaz herkesi forma almaya ve arkasına futbolcularımızın ismini yazdırmaya davet ediyorum.bence ilk akla gelen delgado ismi ama buna layık daha futbolcular var bana göre(burak,toraman,akın,koray,kleberson.nobre).... |
ben yeni sezo formasını bekliyorum abim-ben ve daha doğmamış yiğenime bile forma alacam :) |
bende alacagim delgado formasi, ama kuzenime aldirmicam cünkü kimin formasini aldiysa sezon sonunu getiremedi.. :) |
dur bakalım bi imza kurusun da forma alırız. |
Alıntı:
|
zaten alıoz formaları..ama delgado olarak isimli almam...ben boş alırım abi.. :D:D |
Alıntı:
|
kesin alacam |
Alıntı:
senınle anlasamıyacagımız kesın. ben sana forma satısının transfere baglı olup olmadıgını tartısmıyorum.dıyorum kı transfer olsun olmasın yıldız gelsın gelmesın bız taraftar olarak her zaman storelerden alıs-verıs yaparak katkıda bulunmamızı savunuyorum |
Alıntı:
|
bendde bu hafta turkiyedeyim insallah...kayseriye zaten yeni bjk store acilmis...hemen bi hayirli olsuna gidecem...:)tabi delgado formasini almadan olmaz...sadece forma degil tabi alisveris yapacaz ki besiktasimiza katki olsun...bence bu yil taraftarimiz bi store patlamasi yapmasi lazimki yonetimin planladigi store satislari(forma) ve kombineler istenilen duzeye ulassin..o zaman hersey daha guzel olacak benim buna inancim tam... |
arkadaşlar bence tartışacak bişi yok..biz formalarımızı ÜZERİNDE BEŞİKTAŞ ARMASI OLDUĞU İÇİN ALIYORUZ..ÜZERİNDE BEŞİKTAŞ ARMASI OLAN BİR KAĞIT PARÇASI BİLE BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ dir.. herşey BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN.. |
evet bende alcam ochh bee geldi adam :D |
delgado bahane maksat forma almak cıksında formalar super olcak ya beyler saibesaray formaları yarın cıkarıyo niye biz her sene sezona 1 hafta kala cıkarıyoruz o yuzden forma satısları cok dusuyo yonetim bunu gormuyomu anlamıyorun illa yumurta kapıya dayancak ole cıkarcaklar |
bence herkes imkanınca kombine kart almalıdır. |
Türkiye`de Saat: 09:13 . |