![]() |
Fiorentina besiktas icin yardim etmis & türkleri bonkör bulmus Beşiktaş'ın dün prensip anlaşmasına vardığı Delgado için İtalya Seria A takımlarından Fiorentina'nın da devreye girdiği öğrenildi. Fiorentina Kulübü, Delgado için Basel Kulübü'ne 1.5 milyon euro önerdiği belirtildi. Basel kulübü yetkililleri ise, "Biz Beşiktaş'la 5 milyon euro karşılığında anlaştık" yanıtını verdi. Delgado transferini gerçekleştiremeyen Fiorentina Kualübü Başkanı Andrea Della Valle,İtalyan medyasına verdiği demeçte, "Türkler, arap şeyhlerinin feda edebileceği bir ücret karşılığında bu transferi gerçekleştirmiş. Bu kadar zengin olduklarını bilmiyodrdum. Bu ücret gerçekten inanılmaz. Bizim kulübümüz bu kadar ücreti veremez" dedi. |
demirören yönetiminin geldiginden beri transfer icin harcanan paraya bakilirsa sanki gercekten yönetim araplar gibi zengin ama para tabi besiktasin kasasindna cikiyor. bazende lüzumsuz yere. |
Alıntı:
|
kardesim bu trasfer icin gecerli bu fiorentina olayi gecen seneyi demedim ki ben |
bence biraz çok verildi. ama inşallah deydiiğini gösterir yeni sezonda. haDi delgado göster kendini bakalım |
Alıntı:
|
hee yaa cok harciyorlar parayi sonrada gene diyor para yok ama bakalim hayirlisi . Isallah Delgado Ailton gibi olmaz. |
autopsy sorry arkadasim ya ben yanlis anladim |
bence bizde çok para verdik o kadar verilmezdi |
Alıntı:
|
Eger adamlar 1,5 milyon euro verip biz 5 milyon veriyosak demekki bu adam o kadar etmez ama insallah yararli olur besiktasimiza |
parayı ulker vermedı mı arkdslar herkesın ıstedıgı bı transferdı bırakın ıtalyalar ne derse desın |
onlar 1.5 verio biz 5 veriosak bu bizim ısrarımız ve baselin toklugundan kaynaklanıo ama sampiyonlar ligine gidicek bi takım hele hle serie a daki bi takım istiosa demekki kaliteli bi adam |
bence o mevkide oynayan bi oyuncu için 5 fazla bi para deyil fiorentina seri A da oynaması ve şampiyonlar ligine katılmasının cazibesiyle oyuncuyu ucuza almak istedi neyse bence çok iyi ve karlı bi transfer |
İnşallah BEŞİKTAŞIMIZ şampiyon olurda onun katkılarıyla seneye şampiyonlar liginden o parayı zaten çıkarırız. |
Türkiye`de Saat: 18:36 . |