![]() |
haksızsın parayı nereden bulacan o zaman sen parasını ver alalım bari. |
kardeşim sanan şu şek,lde katılmıyorum fransalı futbolcular hem tecrübeli hemde cok yeteneklilerdi o yüsden ispanya macında ağır bastılar bizim ligde de böyle hem recrübe hem yetenekli takımlar yok hatta uefada bile böle takımlar cok az bulunur yarı final oynayan s.bükreşin gecen sene yaş ortalaması 23.2 di hatırlatırım ... |
yani fransayla ilgili görebildiğimiz bi tek ispanya maçı var yani tecrübe birtek ispanya maçında kurtardı onları ya öteki maçlar noldu şansa benim tecrübelilerimde böyle maçlar çıkaracaksa istemem.gençler daha iyi |
tecrübeli lazım genede ama türk olmalı bu oyuncu ezigbahçe gibi yabancı kurulmamalı takım,sayaha ağırlığını ve tecrübesini yansıtıcak oyunucu türk olabilir sadece,ama kim? |
genç de lazım tecrübeli de |
Gecler Kosuyor Tecrubesiz ........ Yaslilar Kosamiyor ama Tecrubeli.......... bak Sergen |
Siz ne zaman mutlu olursunuz ki? Gecen sene genc yetenek diye agliyordunuz, gelince bir anda tecrubeli oyuncu mu istediniz? Ayrica iki tane tecrubeli oyuncu alinacak, su an cok genc bir takim degiliz, bizim yas ortalamamiz 24, Fenerbahce ve Galatasarayinki ise 25. Ne fark eder? Ayrica bir Dunya Kupasi 10 mactan olusuyor, o zaman tecrubeleri secebilirsin, uzun bir maraton degil, aam lig gibi uzun bir maratonda sirf tecrube ile gidilmez, gencler daha cok isine yarar. Ayrica topici acip sadece 1 tane maci ornek vermen cok acayip, o tecrubeli dedigin Fransa gecen Dunya Kupasi ve Avrupa Kupasinda neredeydi? |
bencede hakli :D |
bende bişey demek istiyorum delgado hem genç hem tecrübeli yani alsana tecrübeli al sana genç adam uefa kupasında gol kralı yarı final oynamış bunu ayakları titremez tamam serdarın falan titrer belki ama gidipte tecrübeli alıp napcaz satamyıoz snra yukarda arkadaş örneklerini vermiş(ailton-fran)28-29 yaşında tecrübeli adam alsınlar tamam gidip 32-33 yaşındakilere bakıyolar |
iyi oyuncu cok para yaw |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |