![]() |
Umarım Murat Aksu bu sözlerini yanlışlıkla söylemiştir....... Beşiktaşımızın resmi internet sitesinde Murat aksu Delgado transferiyle ilgili olarak "BEKLENEN BÜYÜK TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİK" dediği ifade ediliyor......:( hepimiz Delgadonun çok iyi bir transfer olduğunu biliyoruz..ama....inşllah bu sözleri daha büyük transferler ya da dünya çapında bir yıldız transfer etmeyeceğiz anlamında sarf etmemiştir........inşallah Ülkerin Beşiktaşa hediye edeceği süper yıldız Delgado değildir........ Not: ülkerin ayrıca gsye dünya çapında gerçek bir yıldız olan ZE Roberto'tu hediye edileceğinden bahsediliyor:::http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=28654 |
gorecegiz bakalim kulup ulker olmasaydi en az 3 milyon dolara gozden cikarmisyi dimi delgado icin parayi ulker verince eeeee zaten ulker olmasaydi 3 milyon dolar gidecekti ve iki iyi yabancfi alinacakti simdi koy o 3 milyon dolari diger 2 yabanci oyuncu alacagin butceye dahada ii yabaci alirsin sonra kalkip taninmamis ucuz yabancilar alip biz delgadi yu aldik yildiz diye onu zaten alacaktin simdi bedavaya geldii sonucc 2 yabancinin dunya stari ve yararli olmasini bekliyoruz yoksa sirf delgadoyla olmaz bu is arkadas olmaz,,, |
|
Bence iLerleyen Zamanlarda 2 Tane Daha Yabancı Alacaklar... Delgado Tabiki Beklenen Büyük Bir Transfer Ama Bence 2 Tane Daha Alacaklar Diye Tehmin Ediyorum...! |
Alıntı:
|
defansin göbegine süper bir adam alinmali. ibrahim toramana iyi ama digerleri ile avrupa'da oynayamiz. birde sol kanata birini getirseler ... |
Alıntı:
forma yakısmıs yaw |
yıldız olup olmadıgını hep beraber bekleyıp gorecez |
ülker başka oyuncu almaz artık..bütün transferi onlara mı yaptırcaz:):) |
beyler delgado çok iyi ama çok iyi adam ama daha henüz star değil,bence bu takıma daha 2 tane daha yabancı şart |
bizim yöneticiler ellerine bir ceplerine sokp bir yildiz alsalar ne güzel olur. ama iste HAYAL. |
2 yabancı daha alınacak ve kombine satışlarında 20 bin üzerinde bekliyoruz diyorlardı bunu söylüyorlarsa kesinlikle 1 tane yıldız futbolcu gelecektir ! |
bir delgado'ya 20 bin kombine bekliyorsa bunlar, pes yani... |
biri denilson olsun sola, dieri de forwete trezeguet yada aimar aimar, delgado forwet arkası olsun, önlerinde nobre tek forwet |
bundan büyük bekleyen hayal kırıklığı yaşar demek istedi bence. zaten daha iyisini murat aksu beceremez bunu zor halletti. büyük transfer için büyük yönetici lazım arkadaşlar |
Alıntı:
dogru söze ne denir.. sonuna kadar haklisin. bi tane cay ic kardes benden:D |
arkadaslar, bence siz az da olsa yanlis düsünüyorsunuz.star, star, star, ya lütfen ne stari?siz thyrami getirip ne yapacaksiniz? sadece star diye, adama milyonlarca euro, dolar, verip burda hayatini yasamasinimi istiyorsunuz, yoksa genc, yetenekli, hic kimsenin tanimadigi bir siyahi oyuncu geitrsek, o oyuncu bizim icin canla basla oynasa daha iyi olmazmi?eh star gelecekse, genc olsun, torres falan...aaa iste buda olmaz cünkü, gencler daha büyük klüplere, yani chelseaye falan gitmek istiyorlar...ve bence bir star alinirsa forma alirim demekde yanlis,biz besiktasliyiz, feyyazlar aliler star olarakmi geldiler bize, noumaya asik olmadan önce star miydi, ya zago, guinti, starlarmiydi?ben avrupada onalrin ismlerini bile duymadim dogru düzgün, yani bu star olaylari bizi asar, ve bize pekde yaramaz, sadece baska takimlara, bak bizim starimiza demek icin bu kadar paraya deymez, en iyisi tanilmamis bir takimla sampiyon oluruz, ve öbür takimlara bak bizim kupamiza deriz...insallah.... |
murat aksuyla falan alakası yok bu transferin.büyük iş falan başarmadılar.bunu başaran ülker başkanı oldu , ama biz ülker ürünleri alacağımıza kombine ve lisanslı bjk ürünleri alalım .ülker babasının hayrına yapmadı bu transferi , adamı reklam malzemesi yaptılar bile çoktan.o parayı da yarı sezon dolmadan çıkarırlar.yönetim daha basiretli olmalıydı.inşallah iyi olacak delgado ama beklemek lazım.çünkü arjantinliler uyum sorunu yaşayabiliyolar.çarşı delgado nun arkasında olmalı her zaman.2 yabancı daha lazım ...... |
Alıntı:
ben sana 20 senedir g...oğlanı diyorum demişsin yaa :))) abi süper olmuş yaaa :)):D |
bazen kıvanç oktayı arıyorum adam bize teknik direktör del bosqueyi getirdi,carewi aldı daha ne yapacak ama murat aksu???????? |
delgado için değil beşiktaşımız için kombine alacağız |
Alıntı:
2-Nouma Lensi 2. Ligden Uefa Çeyrek Finaline Çıkardı. Sence Bunu Yapan Star Değil mi ? (Sene 1998-2000) 3-Zago Bize Gelmeden 2 Yıl Önce Brezilya Milli Takımında Oynuyordu.. 4-Guinti İtalyada Tanınan Bir Futbolcuydu Onu Hiçe Saymak Çok Anlamsız Olur.. Forma Satışı Yıldız Futbolcuyla Artar.. Duygusal Değil Objektif Düşünün.. Real Madrid Uzak Doğuda Formayı Nasıl Satıyor ? İspanyollar Göç mü Ettiler ? Peki Manchester United ? İngilizler Her Yerde Değil mi :) |
arkadaşım zago dediğin adam brezilyada 57 kere milli olmuş,milli takıma kaptanlık yapmış ve uzun zaman romada oynadı...guinti dediğimiz adam milan forması giydi ve italya milli takımında forma giydi...nouma marsilya,lens gibi uefa ve şamp. liginde birçok maç oynadı ben sadece hatırlatayım dedim sence bunlar star mı değil mi??? |
arkadaslar bence bu kadar yıldız meraklısı olmayalım gecmiş zamanlarda da ailton gibi fran gibi bi çok yıldız geldi ama faydalı olamadılar.benim düşüncem takımımızın oyun stiline uyan ve bu formayı gururla taşıcak iyi futbolcular alınmalı.ayrıca delgado umarım beşiktaşımıza hayırlı olur ve bizim eski günlerimize dönmemize yardımcı olur.... |
Alıntı:
|
arkadaşım carewi sırf para kazanmak için sattık adamı ve bayada iyi para bıraktı kulübe umarım gene onun gibi bir santrafor alırız hayırlısı bakalım bu sene biziz şampiyon!!! |
Her sey Star lan olsa Real Madrid hersene Sampiyon olurdu. Chealse Sampiyonlar ligini alirdi. Fenerde Türkiye Kupasini alirdi. Abi is Yürek isi Messi (Barca) Star miydi ama gencti. Bizim biraz Besiktas T A R A F T A R I gibi Das..li Yöneticimiz olsa.Kalkar elindeki genc Transferlere bir Hoca daha tutar. Kimin eksigi varsa Ona o eksigini giderir. Bir Psikolog tutar ve Bütün Futbolculari mecbur tutar bu firsati kullanmayi. Türk futbolculari söhret kaldiramiyor.I.Akin,A.Dursun,I.Mansiz,O.Koc... |
futbolun zevki starlarla degil futbol oynamyi bilenlerle cikar. messi barca'da genc oldugu icinmi oynuyor, nuri dortmund'da oldugu icin'mi oynuyor. hayir. ikisinde'de müthis yetenek var ve daha önemlisi yetenklerini sahaya sergiliyorlar. |
bence sola denilson forvete de iyi bi yabancı alınması gerekir.. |
Tigana "delgadoyu tümerin yanında oynatmayı düşünüyordum" dedi. tümer gitti şimdi kimle oynatacak bence en uygun oyuncu Nuri Şahin süper ikili olurlar. yabancı transferinin biriside mutlaka gilberto olmalıdır. kalan yabancı kontenjanı ise bobo ile olmazsada defansa kullanılmalıdır. |
delgadoyu orta sahada forvete yönelik oynatırsa muhtemelen yanına kleberson gelir bence. |
beklemidiğiniz transfermiydi ki |
inşallah baska taraftarı ayaga kaldıracak futbolcu alınırr |
Alıntı:
|
1 tane kesin diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:21 . |