![]() |
dükkan kapatılıyor sanki kapattık diyenler kapatabilir ama kimse bişeyler kapatamaz kapatılan yer söylenen yer beşiktaşın kurulduğu yer kim kapatabilirmiş kimin gücü yetermiş her kez maçına gider daha fazla tezaurrat yapar başımıza akıllı uslu örnek ve kültürlü birini buluruz beşiktaşım daha renkli görüntüler sergiler bu işte böyle yürür gider |
Sen nesin??????????????? Beşiktaş taraftarı değil mi? :) ya varya sizi anlamakta gerçekten zorlanıyorum ! |
BEŞİKTAŞ için canılarını feda edecek bir gurup parasız yollara çıkmış deplasman deplasman dolaşmış yıllarca bu BEŞİKTAŞ la yatıp BEŞİKTAŞ la kalkmış bir gurup tabi herkez bjk lı kimsenin buna dediği birşey yok ası ruh simdi yok bu acıyı paylaşmak çok zor kolpa basın kına yaksın kolpa taraftar kına yaksın |
helal olsun medyaya ne diim bitirdi ya çarşıyııı yazıklar olsunnn o yönetimde kıçını kaldırmadan otursun koltuguunnda aman sakın istifa etmesnn daha bizi şampiyon yapıcklar (!) |
eline sağlık inşallah dediğin gibi olur:( |
çarsısız bjk BEŞİKTASSIZ DA ÇARSI YAPAMAZ YONETIM AKLIN BASINA GELSIN EN COK KISKANILAN TARAFTAR GRUBUNA BUNLAR YAPILAMAZ EN BUYUK BESIKTAS KARDESIM bunu herkez boyle bılsın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alen kardes en kolay yolu secmissin kacip gitmeyi.Besiktasa en buyuk iyiligi yaptim diyorsun ama tam bu zamanda gitmek en buyuk kotuluk.Yazik. |
herşeyden önce sakin olmanız gerekiyor... bu gerginlik taraftarlığınıza da yansıyacak.. biz 1 iz... Biz BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIZ... gerisi yalan, gerisi boş... |
Türkiye`de Saat: 09:52 . |