![]() |
çaka gibi yhaa nasıl bi şakaysa çok korkunç herşey biter de çarşı bitemez yhaa bu asi ruhh yok olamaz bi anda |
buna bi çare bulmalıyız ama eminimki böyle forumlarda komuşmakla bir çözüm bulamayacağız sizce ne yapmalıyız??? |
buna bi çare bulmalıyız ama böyle forumlarda konuşmakla çözüm bulamıyacağız gibi geliyor bana lütfen bi çare bulalım :( |
alen abi söledi çarşı bitmiştir diye artık tek sorunumuz alen abi\'yi bu kararından geri çevirmek very sorry :(:( |
çarşıyı bu hale getirenler utansın böle bişe olmaz yha saçmalık abi bu bune yha böle alen abi etme eyleme senin bi lafınla bitermi bu tarih çarşısız bi beşiktaş beşiktaş ruh demedikmi biz olmasakta ruhumuz inönüde demedikmi beşiktaş çarşıyla var unutmayın millet bu iş burda bitmez çarşı sağlamdır kolay kolay yıkılmaz böle şeylere karşıda çarşının çekip gitmesi yakışmaz yapma alen abi etme eyleme yakışmaz bu sana______ağlamak istiorum bea :\'( |
ya cidden olmaz ya :( |
ÇArşı bir kültürdür ve kültür herkes tarafından kabul edilmiştir alen gider baskası gelir ama çarşı bitmez......Örn.Coca colayı bulan kişi ben kolayı fabrikayı kapatıyorum dediğinde herkes bir anda cola içmeyi keser mi sanıyorsunuz o içeceğin adı coladır ama pepsi cola ama colaturka marka olan marka kalır ister sahibi gider ister kurucusu inananlar oldukça hiçbir zman bitmez |
www.coksevdikbeabi.com Çarşıya Sahip Çıkıyoruz! Arkadaşlar bu linki heryere kopyalayalım Çarşı\'nın kapanmasını engelleyelim. |
bu iş burda bitmezzzzz..... çarşı bu kolay kolay yıkılırmı bea ... |
ben çarşıya şu yönde karşıyım... beleşe giriyorlara ozman herkez gelir alın terinizle girinn. gene toplanabilir aynı taraftar siz çarşı kapanmasın 1 şartla beleşe girmek yok artık |
Türkiye`de Saat: 10:13 . |