![]() |
fbliler gs liler bile olmaz diyor ya Beşiktaşı yarı yolda bırakmak bu çarşının bitmesi budur. |
ÇARŞI bitmedi yaa bitemez nasıı bölee bişi olur bu karardan wazgeçilmeli... asi ruh ölmezz!! |
tamamen asparagas...show bu kadar da yok olmaz..ben biliyorum gercekleri ben biliyorum beşiktaşlılığı....kimse dahada beşiktaşlı değil...alayına gider |
ya bence de bu aşk bu kadar kolay bitemez. Beşiktaşa sahip çıkılmalı,yarı yolda bırakılmamalı. DEMİRÖREN de istifa etsin artık yeter.... |
BÖYLE BİR ŞEYE İNANMAM VE İSTEMEM ÇARŞI KAPANMAZ BU BİR ŞAKA OLMALI :thumpdown: |
Yaa aLen'in çArşıda emeği gerçekTen çoK büyüq,İsterSe aLen gitsiN ama çArşı bitmesiN benCe böLe oLcak yaNi çArşı bir dükkan deiLki kapansın..çArşı bir ruhturr kaPatıLamaz..!! :@:@ |
ya arkadaşlar aranızda alen abi'yi tanıyan onunla konuşan birisi yokmu neden böle oldu? ileride ne olacak? herşey yine aynı kalacakmı? inönü statında yeni desibel rekorları kırdıracaklarmı?:( çarşı'yı kapatma konusunda geri adım atacakmı ? eğer varsa tanıyan konuşan lütfen tüm beşiktaşlı taraftarlar adına sorsun bu soruları çünkü herkesin en merak ettiği sorular bunlar varsa cvp bekliyoruz... |
Hiçbişy diyemiyorum yaaa :S |
Alıntı:
http://www.besiktasforum.net/forum/f...us/#post699556 |
Gözümüz aydın !!! Yeni ÇARŞI Yeni ad : A TAKIMI ( savaş ay özentisi bir isim ) taklit. daha şimdiden yönetim Yalakalığı yapan bir grup çıkarcı. |
Türkiye`de Saat: 07:36 . |