![]() |
alen sonumda bu kotu guclere ve bu haınlere uyuan ların gozu aydın cok ıstedıklerı gıbı fenerbahce trıbunlerını besıktasımızda yaratacaklara hayırlı olsun.ve burada atıp tutan besıktaslılar haydı trıbunlerı doldurunda sızın sovlarınızı seyredelım |
Kına lazım kına hint kınası! |
yapmayın be abi o tribün terk edilir mi ÇARŞI yılar mı ? :'( |
Alıntı:
|
arkadaşlar sağlam kaynaklardan aldıgım bilgilere göre ve telefon konuşmalarıma göre bu basının hakaretlerini durdurmak için yapılan bir harekettir buna inanın belli bir süre sonra tekrar çArşı devam edecek bu sadece bir öneri gib bieşy ortalıgı dindirmek için bişeyin oldugu falan yok telaş yapmayın bana güvenin |
arkadaşlar sağlam kaynaklardan aldıgım bilgilere göre ve telefon konuşmalarıma göre bu basının hakaretlerini durdurmak için yapılan bir harekettir buna inanın belli bir süre sonra tekrar çArşı devam edecek bu sadece bir öneri gib bieşy ortalıgı dindirmek için bişeyin oldugu falan yok telaş yapmayın bana güvenin __________________ |
Helal olsun demirören!!!Beşiktaşın bütün değerlerini yedi bitirdi sıra ÇARŞIya geldi.Sonra da Beşiktaşı kapatırlar.Allah düşmanıma vermesin böyle bir yönetim. İnadına ÇARŞI |
Alıntı:
|
:(nere be alen abi yapmayın bunu yaa futbol tarihinin en acı vedalaşması oldu bu:( |
Söyleyecek çok şey varken kelimelerin boğazda düğümlenmesi bu olsa gerek... Sözün bittiği yer... |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |