![]() |
Hani 2 Süper Yildiz ? Baskanimizin söz verdigi 2 süper Yildiz nerde?:cool: |
arkadaşım bu siteye üye olan herkes böyle 1 tane konu açsa ne olur biliyormusun? Bir düşün.. |
Alıntı:
|
darbe olacak darbe ben bundan eminim |
bir sabredin ya adamlar alacak ! |
ben kanata çok iyi bir adam istiyorum inşallah olur |
Eksik Bölgeler ve 2 Yabancı Hakkı Arkadaşlar malumunuz Delgadonun transferiyle 2 yabancı hakkımız kaldı. Ama benim görüşüm eksik bölgeler daha fazla ve yabancı trasferinin yapılmadığı yerlerin iyi yerli transferleriyle doldurulması gerekiyor. Benim gözlemlediğim sol kanada acilen bir transferin şart olduğu. İbrahim üzülmezle işlerin yürümediğine yıllardır şahit oluyoruz. Diğer bölgeler stoper ve forvet bölgeleri ve bir de ön libero. Stoper bölgesine bence tecrübeli bir yabancının alınması gerekli. Diğer yabancı hakkı da süratli son vuruşları iyi olan bir forvette kullanılmalı. Ama sol kanada mutlaka iyi bir yerli transferi yapılması lazım. Mesela caner,murat ocak,hayrettin. En son olarak bir de ön libero alınabilir. Koray o bölgenin oyuncusu değil. fahri de oranın yükünü kaldırabilir mi emin değilim guinti gibi iyi bir kesici şart bence. yabancı hakkı eğer forvette kulanılmazsa bu bölgede kullanılabilir. |
allah allah ya biraz sabredin be kardeşim delgado yu yeni getirdi yönetim daha alacaklar,,öyle sandığın kadar kolay değil yabancı transferi...yönetimin istediği adamlar belkide dünya kupasında şuanda nasıl getirsinler dünya kupası bitmeden.. |
Alıntı:
|
ne 2 yıldızı adamlar söylüyolar alın size delgado fazlasını beklemeyin bizim alacağımız en büyük yıldız delgado olur başka bişi olmazz |
Arkadaşlar yıldızmı önemli yoksa yararlı olacak futbolcumu önemli? Ailton da yıldızdı ne oldu ? battık Juanfranda yıldızdı ne oldu ondada battık boşverin Delgado zaten süper bi yıldız olucak |
yönetim kombine satışından gelecek para ile transfer yapacaktır 2 temmuza kadar transferler bitecek dedi yönetim ama bence zor yine bi agustos eder bu yönetim bence klebersonun yanına çok iyi bir onlibero daha alınmalı sol kanata türklerden alınmalı bence defans mevkimiz saglam ama ortaya bir adam daha lınabilir defansı toparlayacak sol kanata caner onlibero nuri şahin forvet trezeget defans iiii bir yabancı stoper ahmet hassan geri gelmeli bence |
Bobo defteri kapandıysa iki oyuncu alınacak. Bunlar da tahminimce fransız, arjantinli veya brezilyalı olacaktır. Dünya kupası bitiminde bu iki oyuncu da alınır muhtemelen. Eğer gerçekten de dünya kupasında oynuyorlarsa. |
2 büyük yıldızı açıklıorum... 1.hepimizin bildiği gibi delgado... 2.küçük delgado :D:D:D:D |
Arkadaşlar 2 büyük yıldız alındı zaten: 1: Delgado 2: Runje işte 2 yıldız !!! |
inş. onlarda gelcek arkadaşım. biraz sabır. delgado gelene kadar ne çektiğimizi biliyoruz. şu kupa bitsin dier 2 side gelcek inş. |
kardeşlerimm bekleyin dunya kupasindan sora patlatcaklarr bombayi... raad olsun sakin olun sabirli olun... |
ya beyler siz ne diyosunuz anlamıyorum 2 gun once delgado gelsinde rahatlayalım diyenler simdi diger iki yıldız nerde diyor oyleya trezeguet e gel diycen bincek bi ucaga hemen gelicek ne sabırsız insanlar var aramızda baskana soliyelimde yarin ronaldo yu tutup kolundan getirsin oyle boskonusup konu acmayın beyler yok 2 yıldızımız nerde yok bu yonetimden bi sey olmaz yok istifa zaten bu istifa diyenlerin cogu fenerli sanki gelicek olan kisi bizi hemen sampiyoın yapicak hadi hgecin bunları gercekci olun turkiyeye afrikadan adam getirmek bile zor artık arjantin den uefa gol kralı liginde gol krallıgında 2. asist kralı adam geliyo yıldızdan saymıyosunuz ise ronaldinho gelse kaka nerde diye yonetimi istifaya cagırırsınız |
gelecekk 10 gun içinde bekleyinnn sabredin azicik |
Mutlaka transfer yapılacak bence kimse öyle karamsarlığa düşmesin. Ayrıca hem iyi bir takımda oynayan hem de kalitesi yüksek bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmek ne kadar zor bunu herkes bilmek zorunda. Herşey güzel olacak biraz sabır. |
1 tanesi delgado bitanesi de kesin roberts olur :D |
delgado roberts talamonti bence |
yaw palavra bunlar |
roberts ve talamonti ne zamandan beri star oldu?? |
no panik !!!!!!!!!!!!!!! |
aceleye gerek yok hersey yolunda simdilik boyle iyi |
Türkiye`de Saat: 17:59 . |