![]() |
fenerli lucıano beşiktaşta arkadaslar bi arkadas söyledi bizimkiler lucıanoyu almıs star ın öğle haberinde gecmis kesin bi sey yok ama aksam star haberlerini takip edin |
yok daha neler alalala |
inşallah almamışızdır |
eger lucianoyu aldilarsa hemen istifa etmeli yöentim! |
inş almamişizdirrr |
Kolpa Haberdİr Bence Kolpa Ama Bellİde Olmaz Valla Bu YÖnetİmİn İŞİ |
adam çirkefin önde gideni eger bunu alırlarsa yönetim istifa diyorum bize lazım oln oyuncu ö n libero bide sol kanattır onlar icinde benim adayların ze roberto sol kanada bi de ön libero icin bi süpürücü lazım oda gilberto silva arsenaldeki juve düserse viera yada hırvat simuniç |
önetim bu adamı aldıysa hemen istifasını sunsun zaten bu adam gelince takım batarr,bence kolpa haber yönetim bu kadar kötü bir iş yapmaz |
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olamaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz |
beyler starın yaptığı haberlerin %90nı yanlış bu da kesin onlardan bitanesidir. |
Delgadoyu aldılar ya hemen iyi icraatlarını telafi edecekler, incir çuvalına yazık edecekler. |
inş.yoktur öle bişi... |
ben bu konu ile ilgili bir kac sey yazmisitm, mesela alinacaksa cani (arat) bir kac hafta önce alssaydilar, ama aklima lucianoyla ilgili bir kac sey geldi:mesaela adamin acayip golleri var, rövasata falan, mesela gese maclarinda falan...tamam defansda büyük yanlislar yaptigi belli, ama gollerinlede eziklerin bir kac macini kurtardi...ve luciaonoyu alirsak, bence alex ve aurelio bence hicte basarili olmazlar, takim cöker, cünkü alex nobreye hep yardim edip desteklerdi...hehe, olursa ezikleri icten vururuz, eh deyermi , iste bak onu bilemem... |
yaw Yok öle Bişey Ezikler Anlaşti Onla 1 Sene Daha ... Ne Yapacaz Allahin Luciano Sunu Be...yalan Haberdir Inanmayin... |
Bence Teknik Açıdan Süper Bi Oyuncu Alınmasını İsterim :) |
abe sallamayin beee ne lucianosu adammi kalmadi defans dünyada beni koyun ben bile ondan daha iyi oynlarim :) |
star tv yalan haberde başta gelen bir tv bence çok saçma bir haber luciano nun bjk de neiş var allah aşkına bizim g.zan ımız yeter ya kimmiş luciano fenere yedirdiği gollere bakın bir yaaaaaaaa |
Banada Kolpa Haber Gİbİ Gelİyo Ve İnŞallah Öyledİr |
sallamışlar. valla bu adamı aldılarsa yazıklar olsun. madem rakiplere darbe indircen al sonng u |
Delgado otra luciano kafa ve goooollllllllllllllllllllllll harika olur ya düşüncesi bile güzel |
Luciano iyi oyuncu alınmasında fayda var... .Yabancı oyuncunun Fenerlisi Beşiktaşlısı olmaz. bırakın duygusallığı.... |
Büyük ihtimalle yalan haber ama yönetimin yaptığı transferlere bakılırsa Luciano Beşiktaş forması giyerse hiç şaşırmam. Yoksa Yıldırım Demirören Fenerlimi ne bu fener sevdası. Ülker bile gidiyor nerden adam getiriyor. Yönetim taktı kafayı fenere. Eğer lucianoyu alırlarsa bir de Fener isim hakkını versin olsun bitsin. rezalet. |
bence iyi bir yedek olur beşiktaşta |
yalan haber ya adamların işi yok atacak haber arıyolar |
g. zan la toramandan daha mı iyi ki alalım... |
Alıntı:
|
luci<noyu almayizzya yalan haber bence |
Bir Alex kaldı hadi hayırlısı :) Lucianodan gelcek hayır bize gelmez.. |
transfer Eger o kazmayi aldilarsa ben o gidene kadar Besiktasi tutmam.:confused: :confused: :mad: |
is te mı yo ruzzzzzzz ezıkten futbolcu ıstemıyoruzzzzzzzz http://www.tekno-logic.net/modules/F.../icon_nana.gif |
Ya aslında defans oyuncusu olarak fiziği fena değil, golleri de çok ama ileri çıktı mı geri gelmez ki bu adam, febenin Şampiyonlar Ligi maçlarında elek olmuştu diye hatırlıyorum özellikle 6-2'lik Manchester United maçı. |
ya zaten hava cok sicak ustune ustu bu haberlerle sinirlendirmeyin beni , ne luciano su , istemiyoruz .. |
sacma bence balondur |
lütfen "halamın sakalları olsaydı" formatında haber yapmayalım.. |
Türkiye`de Saat: 07:49 . |