![]() |
ezikler carew'in peşimdeymiş dikkat!!! ezikbahçe, Carew'in peşinde ezikbahçe'nin Beşiktaş'ın eski futbolcusu Carew'le ilgilendiği ortaya çıktı. Yönetim Kurulu, bu transferi engellemk istiyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Fenerbahçe'nin sorunlu yıldızı Anelka ile Lyon'un ilgilenmesinden sonra Sarı-Lacivertliler, Fransız kulübünden önce 20 milyon euro istedi. Ancak bu para fazla bulununca bu kez Fenerbahçe'nin 10 milyon euro+Carew teklifi yaptığı öğrenildi. Lyon'lu yöneticilerin bu son teklifi düşünmek için süre istedikleri ve kararı da önümüzdeki hafta bildirecekleri kaydedildi. Carew, Lyon'dan başka bir takıma transfer olursa Beşiktaş bu futbolcunun bonservisinin yüzde 25'ini alacak. kaynak:kartalhaber |
inş yalandır oraya gitmesini istemem... |
KartalHaber Sallarken Bişeyi Unutmuş John Carewin Sözleşmesinde Türkiye'de Beşiktaştan Başka Bir Takıma Gidemez Maddesi Var.. Ve Ben Buna % de 10000000 Eminim :) |
valla ben bu carew!i bizdeyken beğenirdim, lyon'a gitti, birkaç maçta attığı gollerle yanılmadığımı sanmıştım ama daha sonra bütün bir sezonu boş geçirdi,büyük hedeflerin adamı değil.YANİ TAM EZİKBAHÇEYE GÖRE... |
mute arkadşım doğru söylüyor. Milan O. Lyon maçlarında seyrettim. Sanki Carew in ayağında 10 kilogram ağırlık var. 40 yaşında Costacurta`yı geçemiyordu. Bence Beşiktaş O`nu satmakla en iyisini yaptı ve geri gelmesini de istemem. Zaten o takas işi de gerçekleşecğini inanmıyorum |
Alıntı:
|
ya aklıma başka birşey takıldı.tamam bana göre carew çok iyi değil ama anelka=carew+10.000.000 euro eder m yaww?... |
baba iyi oyuncu carew,harbiden bende istemem gitmesini,ezigbahçe bize kozmu arıyo ne ta alayına üç nokta... |
carew Eziklere Gelmez...o Beşiktaşli.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:43 . |