![]() |
haber Doğruysa Helal Olsun Cordi Ye.... |
helal olsun sana Cordoba..bu taraftar seni unutmayacak.. |
iste insan eziklerin eski bir futbolcusundan ne bekleyebilir? hep sahtekarlik, cok ayip yaa, ve iste cordoba...ben delgadoyu cok beyendim, konusmalari bana umut veriyor...hade hayirlisi |
Cordoba sagolsunda adama bizlerden muhakak pozitif bir eneji gitmistir:D Ismini bilmedimiz bu transferde faydali olan herkezden allahrazi olsun:o |
size kesinlikle katılıyorum arkadaşlar oscar gibi iyi bi futbolcu ve iyi bi insan bi daha zor gelir türkiyeye ancak bi lafı canımı sıktı oda tabi doğruysa türkiyeye gel kral olursun ne demek şimdi bu yani türkiye dandik bi futbola sahip sen bile burda kral olursun öyle iyi futbolcu olmana gerek yok biraz bişeyler yaptın mı yabancısın ya tamamdır götürürsün işi mi demek ne demek bu yaa ne yani delgado çok iyi bi futbolcu deil mi yani yahu. |
bu forumda cordoba hakkında atıp tutanların acaba bu açıklama karşısında yorumları ne olacak. |
cordoba son zamanlarda kötü olduğu için önderildi uzaktan çok gol yiyordu ! ayrıca delgado ya öyle şeyler söylemiş midir bilemiyorum ! |
nouma gunti,cordoba,zago bunlar unutulmaz......... |
Helal olsun Cordoba seni hiç unutmayacağız |
cordi sen harbi delikanlısın..sana satılmış diyen satılmıştı asıl... |
Türkiye`de Saat: 05:38 . |