![]() |
bu yönetim bu işi götürebilir mi? son yönetimin geldiği andan itibaren bir bakıyorum, bir tane başarı yok. hala daha bu yönetime güvenin deniyor, ben artık bu yönetime güvenmiyorum, aslında başarmak için önce inanmak gerekiyor ama, bu yönetime inanamıyorum. hiçbir şekilde güven vermiyor.. iş yapmak transfer yapmak değil. eğer öyle olsaydı (transferlerin sayısına aklım ermiyor,o kadar saymasını bilmiyorum) çok iyi yerlerde olurdu bjk.. bu yönetimi bir daha seçtirmeyelim... bıraksınlar artık bu işi... arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum... simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık |
sana katiliyorum...herkez yöneticilik yapamaz, ve demirören yapamiyor...besiktasi yükseltecegine yerine dibine vuruyor, bu kupayla gezmeler falan, cok utanmistim gercekten...basarili olalim olmayalim, hepzi oyuncularin basarisidir, yönetimin degil...bence gitme zamani geldi, gecti bile, bu kadar hüzün kötü yöneticilik yeter...ve ayrica, diyelimki demirören bskan olarak bu kadar yanlis yapti, yaninda hicbir tane bile yönetici yokmuydu okadar oyuncu alirken,, borc yaparken... |
Yönetimin gelişi etik degildiki eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor. Başarı yerine başarısızlık gelmişse sebep yönetimdeki sıkıntıdır Kupa ile gezmeler galatasaray şampiyon olur demeler adnan polatla yemekler gereksiz polimikler yanliş transferler. ve sayamadigimiz nice uygunsuz uygulamalar. |
ocak 2007 de çok zor bu yönetimin işi..bir fortis türkiye kupasıyla kurtarabiliceklerine ben inanmıyorum..yanlış transferler ve gereksiz yanlış çıkışları demirören i bitirmiştir..yönetimdeki birkaç isimle belki devam edilebilir..iyi yöneticiler var ama bu yönetimle devam etmemeli.. |
beyler bu noktada ne yapsınlar iyice sacmalamaya basladınız ocakta zaten secim var ve yeni bir kadro kuruluyo ve yeni bir yapılanmaya gidiliyo neden surekli yonetimle ugrasıyosunuz bu noktada boyle sacma sapan konular acmakla besiktasa zarar veriyosunuz bu noktada istifa olmayacagına gore bu besiktas dusmanı konularınızı ocak ayı yaklasınca acarsınız destek veren verir vermeyende muhalefetten birisini destekleyerek besiktsaın haklarını savunur ama boyle bir zamanda degil |
bak bi iyi de be kardeşim, bi şekilde bunlara son verilmeli,yapamıolar bişey, e bunlar her sene yapılanmaya gidior,her sene bir daha mı seçilcek, bırak bu knuşarı, bi şekilde bunlara son vermek lazım, o zman nabalım,adamlar her sene yapılanmaya gidiyor,her sene onları seçelim, her defasında onları seçelim, yönetime nasıl geldikleri de orta da... ayrıca beşiktaş düşmanı da değiliz,eğer beşiktaş düşmanı biri varsa o da yanındaki kartalları beşiktaş düşmanlığıyla suçlayanlardır..... |
Alıntı:
|
yonetim sadece futbol da basarisiz , amator branslarda besiktasa altin yillarini yasatti bence , inonuyu bitirdiler (proje bu yonetimin deildi ama hayata gecirdiler ) , akatlarin insaati devam ediodu bitirdiler , ama futbol bizi mesgul ettigi icin yonetim istifa dioruz , bi bakimdan da kulubu borca soktular bu da yonetimin bir basarisizligi |
amatör branşlarda başarılı evet,kesinlikle katılıyorum,ama en önemlisi futbol öyle değil mi... yönetimin bu zihniyeti değiştirmesi lazım... |
Alıntı:
|
ben de zaten seçimde seçtirmeyelim diorum, kalkıpta şimdi gitsinler demiyorum ki... ama görüceksiniz bak seçimde de onlar seçilecektir.... |
yönetmek tecrübe işidir bunu unutmayın genç arkadaşım azize ilk geldiği yıllarda 3 gs ve 1 gs uefa kupası gördü fbnin en eleştiren yöneticisiydi stat bu adamı ayakta tuttu. yönetim sevmediğim yanları çok gs şampiyonlunu istemesi vs. gibi ama tecrübe kazandılar senedir hata yapa yapa yapmamayı öğrendiler bu aşamda yönetin değişmesini mi istiyorsunuz bu bize zarar getirir |
Yönetimimiz iyi niyetli ancak becerikli bir yönetim değil. Fakat bu sadece ligde başarıya endekslenmiş taraftar kafası yüzündne bu yönetim geldi, bunu da unutmayalım. "Ahmet Dursun Seba Gitsin" diyenler bugün hiç ağlamaya hakları yoktur, Beşiktaşın imajının şu hale gelmesinde en büyük pay onlarındır. Bu yönetim gidince gene aynı kafada bir yönetim gelecektir. Son olarak, ligde daha başarılı olan rakiplerimizin yönetimleriyle karşılaştıralım: Aziz Yıldırım: Bu adamı bırakın BJK ma başkan, kapıcı olarak bile düşünemiyorum. İsterse ŞL şampiyonu yapacak olsun Allah korusun derim. Özhan Canaydın: Efendi ve kibar bir insan ama zombi gibi aşırı pasif. Beceriksizlikte bizim yönetimi 3 e katlar. Sonuçta bu yönetimi şu anda didiklemek bize ne fayda getirir ne de yakışır. Seçim zmanına kadar çenelerimizi açmamalı, diyeceğimiz varsa kongrede, sandıkta söylemeliyiz. Tigananın vizyonuyla, Delgadonun yeterliliğiyle, Yönetimin becerisiyle lig başında uğraşmak fenerli ve gsli medyanın işi, biz şu anda her halükarda onların ardında durmalıyız. |
sanmam ana bakacagızz bu sene bir sey plmasa gıdıcı bu yonetimm |
arkadaslar yönetim ne yapsin cikip kendilerimi oynasin yaptilar adamlar transfer tutmadi ne yasinlar ki herseyde yönetimin ne gibi sucu olabilirki adamlar saha ya giripte kendilerimi oynasinlar teknik kadro ne istoryosa onu yapiyorlar bu sene insallah cokkk iyi olacaz..yönetimede ve sporcu arkadaslara tam destek vermeliyiz ÖLÜMÜNE BEŞİKTAS... |
arkadaşlar yönetimin başarısız olması konusunda fikirleriniz dogru yanlız şu an ve konum itibari ile beşiktaşımıza bir fayda saglamayacagını bilmenizi isterim tek yapacagımız bu saatten sonra tam destek hep destek |
Seçime Kadar Destek Olalim Sonrasi Hayirlisi..bence Komple Bir Yönetim Değişikliği Bizi Daha Geriye Götürür şu An. Daha önce De Hep Gelen Gideni Aratti !! |
ben size başka bişi söliimmm demirören ocak ta yine başkan öle bi yönetim gelio ki azınız açık kalacak hasan arat celal kolat nevzat demir hüsnü güreli gibi isimler yer alacak |
valla ocaga kadar sportif basarı gelmesse elveda demirören olur |
yönetimin yaptığı hatalar muhakkak vardır ama anında sallandırmak gerekmez.yani herşeye karşı olmanın manası yok.yeni kadro yeni yatırımlar bence bu yönetim kalmalı.en azından bir şans verilmeli.arkadaşlar lütfen yıpratmayalım daha ılımlı ve olumlu yaklaşalım.sonunda yine üzülen biz oluyoruz. |
konuyu açan arkadaş sen git yönet kulübü ozaman beğenmiyorsan. öyle herkes istedği zaman başarılı olsaydı ortada ne büyük takım ne küçük takım ne yıldız futbolcu nede sallama topçu olurdu. sen yazdığında başarılımı olacaklar veya yöneticiliği bırakacaklar. başarısız görenler seçimle getirdiler seçimlede götürürler. olağan kongreler büyük kulüpler için iyi bir şey değildir. prestij kaybettirir. |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |