![]() |
forvet sorunu içinn arkadaşlar bence forvete nikola zigici alalım 2.02 boyunda sırbistan karadağda oynuyor.çok ii kafa vuruş ve bitircilik var . sizce ne dersiniz:) |
adam iyimi adini duymus gibiyim. bakalim belki aliriz hem boyu büyük tam bize göre :D |
forvete gerek yok takımda bize yabancı olarak 1 sol kanat 1 stoper yeter ! |
bencee forvete adam gerekir nobreyle olmaz bu iş,gökhan güleç desen ayağında top tutamıyo bence kaliteli bir forvet ve sol kanat lazım |
iyide kardes o adama kım orta acaacak ali gunes mı_____??? |
bu ali güneş takılı kalmayın onun asıl mevkisi ön libero veya orta saha zigiç için bilmiyorum tigananın oyun sistemine uyarmı uyamaz mı? |
oncelıkle defansa adam lazım dıye dusunuyorum |
sol kanata saglam bi adam lazim bence |
Arkadaslar Forvete Kİmİ Alacagiz... 3 Senedİr Kİmİaldiysak Basarili Olamadi...carew Bİle Gİdİnce Degerlendİ... Carew Bİzdeyken Onu KaÇ KİŞİ Sewdİ...herkes Lanet Ettİ Ona... LÜtfen Arkadaslar Alinan Adamlarimizin Arkasinda Duralim... Yas Ortalamamiz 24 Oluyor.. Bu Adamlari Bİz Yildiz Yapacagiz...tİgana Veya YÖnetİm Degİl... |
Bence bobo yu bi şekilde alsalar yeter gökhan,nobre,bobo ee burakda forwet oynuo sonuçta 4 tane taş gibi gelecek vaad eden genç forvedimiz war bence bize bi solkanat bide kaliteli bi stoper lazım siz ne dersniz??? |
Türkiye`de Saat: 16:17 . |