![]() |
Marco Batuhan! http://www.fotomac.com.tr/2006/07/01...08FEBC267b.jpgMüthiş yeteği sayesinde daha 15 yaşında profesyonel yapılan 1.91 boyundaki Batuhan Karadeniz, "İdolüm V. Basten" dedi. M.CİTY TALİP OLDU Beşiktaş'ta 15 yaşındaki Batuhan Karadeniz fırtınası esmeye başladı. 1.91 boyundaki Batuhan için daha şimdiden Avrupa kulüpleri devrede. M. City, U-15 Milli Takımı formasıyla İrlanda maçında izlediği Beşiktaşlı oyuncuyu seçmelere çağırarak, "Testlerimizi geçerse transfer etmek istiyoruz" teklifini yaptı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D 25 MAÇTA 81 GOL Beşiktaş'a iki yıl önce kazandırılan ve yıldız takımda oynamasına rağmen profesyonel yapılarak maaş bağlanan Batuhan, geçen sezon 25 maçta 81 gol attı. 6 kez milli olan Batuhan, "Hakan Şükür ağabeyi andırdığım söyleniyor. Benim idolüm Van Basten. İlk hedefim Beşiktaş A takımı" dedi. |
vaybeeee...bu neee! ne kadar güzel birsey, vallahi gurulandim...biz biraz zeki olsak demek neler cikar altyapimizdan, kaptirmayin!!! |
Genc kartal ada'ya(mutlaka okuyun) http://www.fotomac.com.tr/2006/07/01...08FEBC267b.jpg Marco Batuhan! Müthiş yeteği sayesinde daha 15 yaşında profesyonel yapılan 1.91 boyundaki Batuhan Karadeniz, "İdolüm V. Basten" dedi. M.CİTY TALİP OLDU Beşiktaş'ta 15 yaşındaki Batuhan Karadeniz fırtınası esmeye başladı. 1.91 boyundaki Batuhan için daha şimdiden Avrupa kulüpleri devrede. M. City, U-15 Milli Takımı formasıyla İrlanda maçında izlediği Beşiktaşlı oyuncuyu seçmelere çağırarak, "Testlerimizi geçerse transfer etmek istiyoruz" teklifini yaptı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D 25 MAÇTA 81 GOL Beşiktaş'a iki yıl önce kazandırılan ve yıldız takımda oynamasına rağmen profesyonel yapılarak maaş bağlanan Batuhan, geçen sezon 25 maçta 81 gol attı. 6 kez milli olan Batuhan, "Hakan Şükür ağabeyi andırdığım söyleniyor. Benim idolüm Van Basten. İlk hedefim Beşiktaş A takımı" dedi. |
arkadas, bu konu acilmis bile->marco batuhan adli konuyu bir oku...yinede tsk..hehe.... |
pardon arkadaşlar konuyu görmemişim :D siz ordan devam edin ... |
ya bizim alt yapda daha bunun gibi çok çocuk çıkar yakında muhammetle beraber A takımda görürsek kimse şaşırmasın ! |
Muhammet ortalar batuhan kafayı çakar. :D Şaka maka batuhan iyiye benzio elden kaçırmamız lazım |
zaten ben bu çocugu bizim ezikbahçeliler var bir kaç tane onlara anlatıp duruyordum. maç başı ortala golu 3 yakın felan diye hadi lan ordan diyorlardı bana. artık inanırlar. bu çocugu satmazlar dimi ya herhalde bizimkiler. 2-3 sene sonra bunu forvet arkasındada muhammedi koydunmu değme keyfimize valla |
Çok güzel ve sevindirici. Umarım yönetim bu çocukları nasıl bulup çıkartıyosa devamını da getirebilir (yani zamanı gelince A takıma çıkartıp şans verir ve Nihat gibi Sergen gibi yeni yıldızlar çıkartır). Bu tip gençlerin sonuna kadar arkasındayız. Beşiktaşımıza hayırlı olsun. |
tamam adamın istatistikleri falan muhteşem ama önemli olan bundan sonrası yani profesyonellikteki durumunu da amatörlük gibi yapabilmesi. zaten böyle genç yetenekler küçük yaşlarda parlıyor biz de gururlanıyoruz ama sonrası? iyi eğitimciler eşliğinde yetiştirilerek profesyonelliğe hazırlanmalı.yoksa biz yine konuştuğumuzla kalırız.haksız mıyım????? |
arkdaşlar tek kelime ile 5 sene sonra bu futbolcuların meyvesini yiyeceğiz ve eğer ki 5 sene içerisinde eufa kupasını alsakta almasakta bu çocuklar sayesinde kesin bir uefa kupamız olacaktır ve şampiyonlar liginde en az çeyrek final oynayacağız yeter ki sabır |
Alıntı:
|
Kardeşim Bune Ya 25 Maç 81 Gol Maşşallah Mahalle Maçinda Olur Ancak Boyda Iyiymiş 1.91 Carew Gibi Desene Gurur Verici Valla |
Genç golcüye İngiltere'den teklif var Beşiktaş'ta Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösterilen 15 yaşında, 1.91 cm boyundaki Batuhan Karadeniz'e Manchester City talip oldu. Chelsea ile ortak altyapı çalışmaları yapan M.City, U15 Milli Takımı formasıyla İrlanda maçında izlediği genç futbolcuyu İngiltere'de yapacağı akademi idmanları ile İsviçre'deki seçmelere davet etti. Burada yapılacak özel testleri geçmesi halinde Batuhan'ı İngiliz ekibinin transfer etmek için Beşiktaş'ın kapısını çalacağı bildirildi. 25 MAÇTA 81 GOL ATTI Kartal'ın başarılı altyapı yöneticisi Sinan Vardar ile Gündüz Tekin Onay'ın "Çok büyük yetenek olacak"diyerek milli takıma aldığı, sürati, boyu ve tekniğiyle Hakan Şükür'e benzetilen Batuhan'ı Beşiktaş yönetimi, yıldız takımda oynamasına rağmen profesyonel yaptı. Batuhan bir miktar para ve ihtiyaçlarını karşılaması için de maaşa (1.500 YTL) bağlandı. Kartal'ın iki yıl önce İçerenköy'den aldığı ve yıldız takımda oynayan küçük dev adam, son iki yılın da gol kralı... Geçen sezon 25 maçta attığı 81 golle zirveye oturan Batuhan'a teknik direktör Ufuk Pak ve yönetici Sinan Vardar özel ilgi gösteriyor. 6kez milli olan Batuhan SABAH'a şunları söyledi: "Herkes Hakan Şükür ağabeyi andırdığımı söylüyor. 15 yaşındayım ve 1.91 boyum var. Bu benzetme bana gurur veriyor. Hakan ağabeyin yanısıra Van Basten hayranıyım. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. İlk hedefim Beşiktaş A Takım'ında oynamak. 16 yaşında oynayanlar var. Ben kendime güveniyorum" diye konuştu. Batuhan'ın babası da eski bir futbolcu ve polis... Orhan Karadeniz, "Böyle bir teklif bizi gururlandırdı. Beşiktaş yönetiminin çizdiği yolda ilerleyeceğiz. 24-30 Temmuz'da İngiltere'deki kampa gideceğiz, 30 Temmuz ile 6 Ağustos'ta da İsviçre'deki maçlarda oynayacak" diye konuştu. |
bugün Ne Muhteşem Haberler çikiyo Be:) Hasan Cebe,batuhan Geleceğimiz Sağlam Anlaşilan....yönetim şimdiden Profesyonel Yaptiğina Göre Hiç Kimseye Kaptirmaz Batuhani Merak Etmeyin..özel Ilgileniyorlarmiş Batuhanla Zaten..2 Seneye Kadar Forvetlerimizden Biri Olacak Eminim.. |
hele şükür bizde altyapımızdan uzun yıllar sonra konuşabiliyoruz |
Artık 3-4 sene snra izlemek ıcın beklıyecegımız oyuncular war yonetıme altyapıya en azından bunlar ıcın tesekkur etmek lazım dıye dusunuyorum hep elestırı oldu uzun sure yonetıme ama suan oyle gozukuo ki yawas yawas yanlısları duzelttiler umarım hersey cok ii olur buarada bu oyuncuyu kaptırmayın ya... |
Bende Bugün Okudum Süper Bi Futbolcu Bence Kaptırılmamalı Hemen A Takıma Çıkarılmalı.. Zaten Babasıda Yönetim Ne Derse O Diyormuş. |
inşallah bunları izlemek için ömrümüz yeter. bunları izlemeden gidersem yazık olur banaya. |
kusura bakmayın ama ben bu cocuga karsı oynadım ve pek begenmedim |
tigana fransaya gotur batuhan i |
Alıntı:
|
inş elimizdn kacirmayizda yararlaniriz elemandan... |
81 gol ohaaaaaaaaaaaa |
bu uyoncuyu neden a takıma almıyorlarr |
biraz beleyin hemen A takıma almakla olmuyor bu işler ! |
Alıntı:
81 gol duydum uçukladım ohaa bee. üçte birini ligde atsa ligi yer çocuk. |
çok güzel olur ya düşünsenize ligin en genç gol atan oyuncusu bizim takımdan çıkıyor |
vallah adam süper ya isallah hakan sükür gibi olur :D |
nuri 17 yaşında dortmand ta oynuyor bizde 1 2 sene içinde takıma alıp tecrübe kazandırmalıyız |
bence avrupaya 1-2 yıl kiralık olarak göndermek lazım. biraz eğitim alıp öyle gelsin.. kesinlikle satmamalıyız. hem yeteneği artar hem değeri.. |
;) Alıntı:
|
bence çocuk kimseyi dinlemez manchesterın lafını duyar duymaz gitmeye karar vermiştir. hatta kampa gtmeye karar vermiş bile.:) |
Alıntı:
Avrupa da merakli kiralayip bizim icin bedava egitmeye.;) |
elde tutmak önemli degil bence avrupaya gitsin orada hem degeri artar hemde daha iyi egitim görur, tabi birde sanslari artar. |
bencede avrupaya gitmesi onun için en iisi ama tabe bize dönmek sartıyla:) |
ya bu sene sonunda oynamaya başlatalım çocuu..şampionluk şansı giderse tabi..düşünsenize dakka 88, muhammed le batuhan maça giriolar bu sne :D:D |
vay be yürü be kartal kim tutar seni |
cocuk 25 macta 81 gol atmıs vay be |
Türkiye`de Saat: 10:33 . |