![]() |
Beşiktaş'a onsekizlik(Hasan Cebe) Beşiktaş'a onsekizlik Hasan Cebe onsekiz yaşında. Türk futbolunun gelecekteki yıldız adaylarından. Petrolofisi altyapısından fışkırmış bir yetenek. Tıpkı Ankaragücü'nde isim yapıp Trabzonspor'a giden Umut Bulut gibi. Beşiktaş önceki gün rüştünü ispat eden Hasan'ı apar topar başkentten İstanbul'a kaçırdı. Uzun süredir takip ettiği genç oyuncu için Petrolofisi'ne ödeyeceği yetiştirme tazminatı ise 16 bin euro. Siyah-beyazlı ekiple antrenmanlara başlayan Hasan, teknik direktörü Tigana'nın gözüne girerse seyredin patırtıyı. Genç yetenekleri keşfetmekle övünen, altyapıya önem vermekle böbürlenen Ankara'nın süper ligdeki kulüplerine sesleniyorum. Siz burnunuzun dibindeki değerleri göremezken, onlar "nasıl büyük kulüp olunur" dersi veriyor hepinize. link: http://www.milliyet.com.tr/2006/07/01/spor/yersen.html kaynak:milliyet |
Ben Bu GelİŞmelerİ Çok İyİ Buluyorum Bu Kadar GenÇ Ten 3 Tane Yildiz Çiksa BeŞİktaŞimiza Yeter Devam YÖnetİm.. |
Çok güzel gelişmeler. Bu tip çalışmalar bizi çok sevindiriyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Hayırlı olsun... |
Bence Tİgana Farki BaŞka BİŞey Deyİl Yanİ GenÇlere Önem Verİlmesİ Çok GÜzel Tİgananin Sadece BeŞİktaŞa Deyİl TÜrk Mİllİ Takimina Çok Faydali OlacaĞi AŞİkar |
mili takım bi başarı yakalıyacaksa bunda tigananın katkısı çok büyük olacaktır. |
helal olsun güzel haberler bunlar... |
çok Güzel Haberler Yawww,,inşallah Süper Yetenek çikar... |
guzel haber saol kardesim, gencelere destek cikmak lazim |
evet cok güzel haberler bunlar. bakalim. |
inşallah doğrudur |
Türkiye`de Saat: 20:39 . |