![]() |
Alıntı:
|
ImageShack - Hosting :: pic0082io6po9.jpg sözün bittiği an |
ne sağ ne sol herkesin siyasi görüşü kendine kalsın iki taraf içinde önemli olan tek şey varsa o da BEŞİKTAŞ. bu herif kendini neyin reisi sanıyor anlamadım kuralcılıktan hiç hoşlanmam,çarşı da hoşlanmaz biliyorum.. o kendini polat alemdar sansın şişinip dursun kaale alınacak ADAM değil o. |
çarşıyı siyasete alet etmeyin ülkücüler tribüne giremez diyen arkadaşta eğer bu durumdan memnun değilse gitsin livorno yu tutsun.ayrım yapmayalım lütfen. |
yenii çarşıyı düşünemiyorumm şöylee gözümünn önünee geliyorrrrr sahnelerrrr.... Eskidennn alen gelirdii santrayaa... Shisssssshhhhhhhhh 1.....2...........3.......... yapardıkk simdide gökhan karamemet denen zibidi gelirrrr ortaya böle omzunda ceketi asılı kabadayı gibi yürüyerek vee beklenen an shissssshhhhhhhhhh..........susunn lannnn tezahüratı yasaklıyorum lan bundan sonraaa herkes tekbirrr diyee bağıaracakkkkk:):) düşünsenizeee kapalıı üstttt tekbirrrr diyeeee bağırırrrracakkkkk aşşağıısdaaa ALLAHHUUUEKBERRRRRRRRR:):) tekbirrrrrr allahuekberrr tekbirrrr allahuekkberrrrr:):) bölee kartall goll golll yapar gibiii:) Allahım yarrabbim ne günlere kaldık:) |
sadece ülkücüler giremez diyen yok,koministler giremez diyen de çok. kimsenin kimseye O GİREMEZ BU GİREMEZ DEMEYE HAKKI YOK. siyasi görüşleri bi kenara atalım biz BEŞİKTAŞLIYIZ. beşiktaş için BİR OLALIM... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:55 . |