![]() |
beşiktaşa dünya kupasından begendiklerim, ekvador:delgado,espinoza paraguay: kaleci bobadilla, ve santa cruz isvec:wilhelmson,kalströmialback,linderoth fildişi kıyısı: keita, portekiz:miguel,maniche,sabrosa sırbistan:zigic hollanda:kuijit,babel, cek cum:rosicky,plaisil,jankulovski avustralya:cahill fransa:abidal, tunus.cahidi, jaziri japonya: nakamura meksika osvaldo sanchez,bravo bunlara yeni dikkat cekdim, bunlar transfer edilemeyecek futbolcular degil gibi, ama rosicky asnırım arsenale ucmuş |
transfermarkt da santa cruz un degeri 3 milyon dolar , bence forvet olarak isimize yarayabilir hem delgadoya arkadaslik yapar |
http://images.google.com.tr/images?q...1208194926.jpg Giovanny ESPINOZA bu adamı tek gecıyorum tam bıze gore mevki : defans yas : 29 degerı : 750.000 dolar cok begendım bızım defansta cok ıyı ısler yapar |
Espinoza iyi gerçekten de. Fizikli mücadeleci ancak topu oyunu sokma konusunda biraz eksiği var bu da bizim defansın temel sorunu zaten... |
Alıntı:
|
Begendİklerİn Dunya Kupasina Ismini Vuranlar Da Guzell Ama Onlar Bu Satten Sonra Fİyatlari 2 Kat Artti |
zokora-persie ve meksikada kıvırcık saçlı 20 yaşında bir sol kanat oyuncusu vardı onu beğendim ! |
gurcan abi zokora gitti totenham e persie ide arsenal birakmaz , santa cruz gelsin |
japon milli takımında oynayan brezilya asıllı alex sol kanadımızdaki sorunu giderebilicek bi futbolcu bence transferi ii olur |
cok abartici ama Chelsedan LAMPARD gelse süper olur bize Defans lazim. Yada COLEde olur yani iyi Defans lazim bize. Bakalim. |
yavaş uçun beyler şu denilson veya ze robero bizm işimizi görür.ayrıca paraguaylı kaleci berbat bence nası beendiysen |
kallstörm isvecli cok iyi ama gecen sene rennes deydi lyon 8.000milyon euroya kaptı |
lampard gelsin tüm takımı satalım tek başına oynasın hüseyin çimşirle hasan ücüncüyü alalım milleti biçmek için bu takımı uefa da şampiyon ligde de şampiyon yapalım :D:D sataşmak gibi olmasın ama .. |
Alıntı:
|
lampard in okadar fazla buyutulecek biseyi yok , sadece isabetli sutlari var bana gore , forza GERRARD |
ingiltere orta sahasi iyi be lampard gerard joe cole daha ne olsun fransa n1n orta sahy1 da begeniyorum |
Lampard abartılacak değilmi? :D yarıldım abi herif dünyanın en iyi 2. futbolcusu seçildi Barcelona 35milyon Paund teklif yaptı alamadı |
bence alex japonyada oynayan top tekniği süper defansın soluna topu oyuna süper sokuyo onun önünde de ibrahim akın oynadımı sol kanat sorunu kalmaz |
Alıntı:
|
dünya kupasında olmayanlarda var hem göz önünde olmadığı için daha rahat ve ucuza alınır. RECOBA dan başkası olmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
drogba ve fildşinin sol beki boka mdr nedir ole bi ismi vardi garipp mukemmel adam yani...daha sora meksikadan guillermo franco die bi frovet villarealde oynuo oda cok ii nobreylede ii anlaşir cunku oyunda kurabilir tarzda oynuo...ayaginda cok ii top tutuo.. |
Türkiye`de Saat: 09:26 . |