güzelkiz | 03-07-2006 20:18 | Alıntı: pasadena_1903´isimli üyeden Alıntı
ya sen biraksana böyle sacma yorumlari, gilberto hertha berlin gibi almanyanin siradan bir takiminda oynuyor, senin beyenmedigin appiah juventus'da senin yari yasin kadar sampiyon olmus birisi. Önce futbol bilgini arttir ondan sonra devam edelim.
Brezilyada gilbertonun secilmesi adamlarin sol kanatta fazla secme lüksü olmadigindan, üstelik bu adam 33'lük roberto carlos'un yedegi.
Brezilyanin oyununcu fazlaligi forvet ve orta sahanin ortasi, kanatlarda oynatacak uyuncu bulamiyorlar. real'de oynayan cicinho (22 yasinda) bile 36'lik cafu'yu kesemiyor.
Yani bos bos konusmanin anlami yok. | bunu yine tekrarliyorum, biliyorum cok zor, ama yorumlarima saygi duymayi ögren!...gilberto roberto carlosu, ve cicinho cafuyu kesemiyorsa, bu demekdir ki parreira yasli oyuncularina güveniyor, bu gilbertonun kötü bir oyncu oldugu anlamina gelmez...ve ayrica hertha berlini cok kücük görme, biz gecen yillarda yaptigimiz bütün maclari onalra karsi kaybetdik, ve ayrica adamlar son anda uefa kupasi biletini kacirdi, sen ayrica hic gilbertoyu canli izledin mi?? sanmiyorum...ve tekrarliyorum, bu benim düsüncem, ben gilbertoyu cok beyeniyorum, ve basarili buluyorum, ben sahsen besiktasta görmek isterim.... |