![]() |
o mevkide sadece delgado... arkadaşlar 10 numara mevkisinde delgadodan başka hiçbir oyuncumuz yok. takım genel olarak iyi bi kadroya sahip görünüyor ama delgado sakatlansa bu takım kendi yarıalanına hapsolur. bence sol kanada alınacak adam 10 numara özelliklerini de taşımalı. bazı arkadaşların dediği gibi recoba bu iş için çok uygun.veya o mevkiye alternatif olabilecek bir yerli alınmalı. bu isim de kayseriden bülent olabilir. siz ne düşünüyosunuz. yönetim oraya bi yerli alacakmı. bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum...... |
Burak Yilmaz var o mevkide, hatta Ibo Akin bile oynayabilir.... |
kesinlikle katiliyorum bjk4ver e |
Özellikle İ. Akın o bölgede oynar. Delgadoyla benzer özellikler taşıyor. Ayrıca bir sol ayaklı oyuncu alınmazsa sol ayak gerektiren frikiklerde de İ. Akın topun başına geçebilir. Ümit milli takımda çok etkili kullanıyordu frikikleri. |
bencede sol kanada alinacak adamda 10 numara olmali...acikcasi pek yerli transfere sicak bakmiyorum, gecen yillara benzemiyelim...ama bence orta saha okadarda kötü degil, yani klebi ve delgado, e fakride var, ayrica i akin...yani bence sadece sol kanat eksik, simdilik.... |
Bence kanatsiz oynayacagiz, kanattan iceriye dogru giren oyuncularla oynayacagiz Barcelona gibi, Delgado soldan ve Burak ise sagdan. |
İbrahim Akın 10 numara |
------------------Runje-------------------- Serdar-----Gökhan-----Toraman-----Gilberto ------------------Fahri--------------------- ---------Kleberson-----İ.Akın--------------- ----------------Delgado-------------------- ------------Güleç-----Nobre---------------- Yedekler: Ramazan, Koray, Sedef, Üzülmez, Burak, A.Güneş, Bobo Murat, Baki, Mustafa, Rıza, Emre, Aydın, A.Tandoğan, Kenan, Gökhan Aydaş en az 3 tane daha klas adam şart yoksa yine en fazla 3. oluruz... |
vallah Ibrahim Akin'a kaldiysak Delgado sakatlandimi yandik, gecen yil masallah az da mac kazandirmadi bize, yani pes... Yetenegine diyecek birsey yok ama, adam cok istikrarsiz. Orta saha'ya mutlaka bir kaliteli ve tecrübeli oyuncu lazim, kanatlar haric. |
katiliyorum bu kadro cok zor dusunuyorumda sag kanatta kim oynayacak defans zayif orta sahada yildiray emre gibi bide turk oyun kurucu lazim forvete ii bir yabancida sart zor olacak |
Kleberson da oynar 10 numara. Burak ta forvet arkası oynuyo gerekirse...Delgado varken bence yedeğini düşüneceğimize diğer mevkilere bakalım. bence daha 11 için çok eksik var yedekleri düşünecek durumda değiliz. |
ibrahim akının devamlılığı yok bencede arkadaş doğru sölüyo,sonra burak dediğiniz adamın ne yapacağı belli değil bakalım bizi taşır mı...bencede orta sahaya hem sol kanat oynayan hemde oyun kurucu yani recoba gibi adam lazım |
tıgana herseyı dusunup transfer lıstesını yonetıme vermıstır arkadsım basında daha ısmı cıkmayan adamlarla gorusuldugunu soylemıstı murat aksu |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle besiktas formasini herkes kaldiramaz. Ibrahim önce adam olacak. Onu ibrahim yapan besiktas, altayda oynasaydi kim onun adini duyacakti? Yalniz yetenek ile futbolcu olunsa sergen coktan 2. ronaldinho olurdu! Böyle bos bos yorum yapmayalim "lütfen": |
aynısını bende yazdım delgadodan başka oyun kuracak top taşıyıp saklıcak 2. adam yok. işte o adam kesinlikle RECOBA |
i.akın orayı doldurabilir. burakda var. bence sola adam lazım o da topu çok ama çok iyi saklayan denilson veya ze robero olmalı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yakinda 'o mevkide sadece Runje var, yabanci bir yedek kaleci alalim' topici de acilir herhalde.... |
Delgado olmadığı zaman onun yerini Kleberson dolduracak, o da olmazsa Burak. |
fenerde alexin yedegini biri bana gosterirse bende ona delgadonun yapacagı gorevi yapabilecek en az 3 futbolcu gosteririm |
arkadaşlar turkiyede 10 numaranın yerini dolduracak futbolcu bulmak zor ama sergeni tutsaydık kullana bilirdik tigana takım disiplinine cok dikkat ettigi icin sergeni tutmadı onada bişe diyemiyorum ama burak ve i.akında o işi becerebilir bir aksilik cıkarsa |
kleberson oynar klebersonun yerinede fahri oynar |
Kadromuzda Delgado olmadıgı zaman onu aratmıcak baska bir oyuncumuz yok malesef allah delgaoyu sakatlık ve cezadan korusun |
arkadaşım burak we i. akın war herhalde onları unuttun bakın arkadaşlar hiç kendimizi kandırmayalım bu yyönetim delgado yu bile alamıodu ülker olmasa ülkere sonsuz teşekkürde deil recoba hiç adam alamazlarrr |
Alıntı:
çok haklısın bi maçta biraz ileri çıktı kleb hemen oyun beşiktaş lehine döndü kleb bnce biraz daha ileriye dönük oynamalı bnce kadro; runje i.toroman g.zan koray baki kleb fahri yabancı(?) del-gado nobre gökhan(yabancı) :) :) ;) |
oynatacak birini buluz |
Beşiktaşta 10 numara sorunu olmaz delgado sakatlansa i.akın burak yılmaz gibi oyuncular oynayabilir ancak diğer takımlar ne yapar onu bilemem :) |
burak yilmaz da o kapasite var gibi ... delgadonun yoklugunda o pozisyonda burak oynar |
Alıntı:
bence i. akin iyi ve yetenekli bir oyuncu, ve bence yeni bir oyuncu almaya deymez, sonucta sen bir oyuncu alip, sen delgadonun yedegi olacaksin diyemezsin, ve hele hele i. akin gibi yetenekli oyuncan varsa o paraya deymez |
aimar real zaragoza ya dogru valencia istedigi takima verecekmis .... |
yapma be , ulan valencia ,ver lan bize aimari |
evet :s::s |
forza aimar ama çok zor tabiki bize gelmez ayrıca delgadonun yerine burak aynı mevki olabilir ve klebersonuda düşünebiliriz oraa |
havada bulut aimar'i unutun cumleten :) delgado yoksa ibo akin oynar burak oynar oynar babam oynar |
| Türkiye`de Saat: 23:32 . |