![]() |
Alıntı:
defans dışında hepsi yabancı |
palacio boca forvet yeboah marsilya defans |
Bence Bobo oynıcağına Gökhan Güleç oynardı.Bobo gereksiz yere alındı.Tamam Delgado gibi bir maestro şart.Sergen vardı sergen gidince yerine yabancı alındı.Ama ben Gökhan Güleç varken Bobo nun alınmasına karşıyım kardeşim.Sol kanatta da İbrahim Akın a şans verilsin.Ama önemli olan bu gençlerin Beşiktaşlılık ruhunu yakalayabilmeleri.Zaten yakalarlarsa uzun yıllar bize hizmet ederler.Hep de yabancı oyuncu istemek yanlış... |
buda benim 11 im <<<<<<<<<<<ramazan <<<<mustafa- i.toraman- g.zan-SORİN<<<<<< <<<<<< fahri- kleberson <<<<<<< serdar <<<<<<<<>>>>>>>>> i.akın <<<<<<<<<delgado <<<<<<<<< <<<<<<nobre bobo(g.gülec)<<<<<< valla hazır tigana robert i istemioken su sorin i alsalar bari... ayrıca yusuf şimşek de favorim...sergen in tekniğine en yakın türk futbolcusu bence...ayrıca ramazan da bana göre üzerne düsülürse cok ii kaleci olur. |
hamburger svdan atouba sol kanat icin bu adam ideal |
sol kanada sevilladan adriano veya japon alex |
Beşiktaş'a Gelmesini En çok Istediğiniz Forvet,defans,ortasaha Oyunculari Forvete:klose Ortasahaya:ronaldinho Defans:stam |
forvete henry ortaya micoud defansa cannovaro |
klose - odonkor - podolski |
beşiktaş ta görmek istediğimişz oyuncular tabiki var ama biz hayalimizi kurup hayal gücümüzle bi seçim yaparsak ; 1-kaleci : buffon 2-defans: cannavaro 3-orta saha : ronaldinho 4-forvet : henry |
Türkiye`de Saat: 03:04 . |