![]() |
bence ze roberto |
runje toroman zan koray uzulmez gokdenız klebrson delgado denılson nobre fatih tekke |
----------------------------Vedran Runje--------------------------- Toraman-------------Zan-----------------Koray-------------Deli Ibo -----------------------------Kleberson----------------------------- Cristiano Ronaldo--------------Delgado-----------------------Wiltord ------------------Carew------------------Fatih Tekke------------------ 2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS |
MORTEN GAMST PEDERSEN................... Sol kanada uff asist kralı olmassa adam diilim..... |
----------------runje------------------- --toraman---koray---gökhan---baki------- -yattara--kleberson--delgado--ze roberto-- ----------------burak------------------ ---------------nobre----------------- şu an en iyi kadro bu burağı sağ kanttan almak lazım yoksa burak batar forvet arkası en iyi ayrıca tormanın sağ arka oynaması çok garıp fakat adam yok doldurcak orayı bence en iyi kadro bu BOBONUN BONSERVISININ ALINMASI YANLIŞ OLDU YERINE YATTARA GELMELİYDİ.... |
----------------------------Vedran Runje--------------------------- Toraman-------------Zan-----------------Koray-------------Deli Ibo -----------------------------Kleberson----------------------------- Cristiano Ronaldo--------------Delgado-----------------------Wiltord ------------------Carew------------------Fatih Tekke------------------ dostum böle kadroyu çıkaran ekip ''2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS'' değil arupa şamp olur bea |
Denilson formadı arkadaslar nıcın bız denılsonu almıyoruz.yorgensene verecegımız parayı denılsona versek adam kosa kosa gelecek ve oda bır yıldız yanı.belkı formsuz olabılır ama tıgana kesınlıkle forma sokar onu sızden yorumlarınızı beklıyorum.... |
2 yabancı hakkımız olsaydı alınabilirdi ama 1 adam alacağımız için o -tartışılmayacak- formda biri olması lazım. |
hem yorgensen yaslı hemde ze roberto yaslı.sonra bırdaha nasıl satacazkı onları satmayız aynı aılton gıbı olur kesın elımızde patlar denızlson sanırım 26-27 yasında betısteyken nasıl oynuyordu adam bence alınmalı |
dostum böle kadroyu çıkaran ekip ''2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS'' değil arupa şamp olur bea 2006-2007 Sampiyonu dedim cunku her dalda sampiyon olcaz |
Türkiye`de Saat: 22:26 . |