![]() |
morten gamst pedersen 27 dan fazla deil hatta daha genç. yanlışın var cehennem disco kardeşim. blacburnde oynayandan bahsedioz. ayrıca sol kanat için pineda yı isterim. o olmazsa ze roberto |
Alıntı:
|
vicente hayal gelmez pedersen 24 yaşinda mukemmel transfer olur ama oda hayal baya para saymamiz gerekir bnce en yerinde transfer bonservisi elinde bulunan denilson veya gene bonservisi elinde olan ze roberto olmalidir... |
bu oyunculardan vicente super olurdu ama kesinlikle gelmez... pedersenin de olma ihtimali az olur.. zaten ze roberto ile anlasilmis baska isimler onermemize gerek yok artik... |
Alıntı:
fierantino da oynuyor güzel adam severim valla ben :D |
Pedersen'i ben Transfer Forumunda yazmıştım.Gelse muhteşem olurdu.Müthiş hızlı bir adam. |
artik ze roberto'yuda kadroya ekleyebiliriz. |
Recoba Yada Zeroberto |
Son Haber: Ze Roberto'nun yerine yine Brezilyalı !!! Ze Roberto'nun yerine yine Brezilyalı Beşiktaş Yönetimi, Ze Roberto'nun transferinden sonuç alamayınca rotayı yine Brezilya'ya çevirdi. Beşiktaş'ın transferdeki yeni hedefi Brezilya'nın Sao Paulo takımında 10 numaralı formayı giyen Richarlyson. Siyah-beyazlıların B planı olarak düşündüğü futbolcu 23 yaşında. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Ailton'un gitmesi gerekiyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kaynak : kartalhaber |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:23 . |