![]() |
beyler olmuyor ama DESTEKKKK beyler karamsar olmayalım ilk mactan kendimizi yıkmayalım ne bu ya mac gidince hemen ilhan nouma sergen falan ya o zaman amokachi mırmıc falan olmadı 1960 yılları destekleyelim artık birlik ve beraberlik zamanı bırakın onları boboyu nobreyi delgadoyu buragı destekleyin her ne kadar istemesenizde bakiyi destekleyin kendi silahımızla kendimizi vurmayalım bakın tümer örneği karısının yanında küfür edildide ne oldu rakibe kaptırdık ve rakibi güclendirdik ama daha yoluın başı hadi buraga serdara herkese yönetime ve tigana ya destek haydi not ezikbahce=0 istanbulspor=3 eziklerden enke kovuldu takım duman oldu öylede böylede hakemlede sampiyon oldular.niye bizde olmayalım daha 33 hafta yok mu ? |
HAKAN KADİR BALTA Tc kimlik no: 28056488796 Doğum tarihi: 23.03.1983 Doğum yeri:Berlin Boy:176 Kilo:71 Tipi: böyle bişey http://www.vestelmanisaspor.com/main...hakanbalta.jpg |
geçen hafta Tigana 2 oyuncu istiyorum demişti yönetim ayağa kalktı daha kimi alıcaz diye dün gördük orta sahayı 2 tane çok iyi birtane zero bide sağ tarafa bir adam daha lazım bence.yoksa delgado nun olmadığı her maçta puan kaybederiz. |
arkadaslar, ze roberto'yu bile getirseler yine yetmez. Takimin sag kanadi arti defansin ortasida cok arizali, hayret, tigana bunlari nasil görmez veye yönetim tigananin istedigi oyunculari nasil almaz... Yani sov mov beklemek yanlis olur. Antep'e 5 ceksek bile bu sorunlar cözülmez! Hadi Antep'e 5 cektik, ya avrupada ne yapacaz? Üstelik bir delgado ve alinirsa bir ze roberto sakatlanirsa (ki ameliyat olmus, nüksedebilir) nasil sov yapcak yada sovu birak nasil gol atacak bu takim? Yani koca besiktas 1-2 oyuncuya mi kaldi? Gencler, tamam kaliteli yildiz adayi olabilirler, fakat bunlar yildiz olana dek bir bakmissin besiktasimiz yine 20 puan geride... yeter artik. Genc oyuncu tamamda bunlarin yaninda hagi gibi, zago gibi starlar olursa yildiz olurlar, yani takim iyi oynarsa... dünkü mac gibi gecerse ilk 5-6 hafta, ayni ibrahim akinin oldugu kadar yildiz olur hepsi, benden söylemesi. |
bu takımdan sorumlu olanlar şunu unutmasın.....baltayı almakla bu işler olmaz.....ya bu takımı düzeltirler ya da yarın bir gün BALTAYI başlarına yerler..... |
yonetım acılen transferı bıtırmek zorunda zaman aleyhımıze ıslıyor yenı transferı ınonude gormek ıstıyoruz http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
balta ya :D |
acaba gundemde sadece nery ve ze roberto mu var ...belkı medyadan gızlı ılgılendıklerı baska topcularda vardır mesela ben amaralın besıktasa geldıgını acılısta ogrendım hatta serdar bılgılı mıkrofonla soylemıstı adam sahaya cıkınca sasırmıstık belkı onun gıbı suprız olur :)) |
Türkiye`de Saat: 18:06 . |