![]() |
tevezmi???????? adama tonlarca para isterler, manyak futbolcu, dunya sampiyonasinda banko oynuyordu tevez biraz zor |
tevez biraz zor |
o vestelin defansindaki kel vardi, yabanci! Adini getiremedim...adam hatasiz oynadi, cok iydi |
bu konuşulanlar patlıyacak gibi geliyo.patlamazsada takımda o alınacak futbolcunun yeteneklerine yakın topçular alınır.figo mu? tevez mi? ulan güldürmesinler adamı...!ondan sonra rezil oluyoz cümle aleme. |
tevezle m.united ilgileniyormus |
sol tarafa kesinlikle gustavo alınmalı, türk olarak da şu an alınabilecek oyuncular kayserili mehmet topuz ve gökhan ünal... ama sola mutlaka iyi bir adam gerekli, takımda çok şeyi değiştirir... |
Arkadaşlar bu durum matematiken bile mümkün değil!!! Şuanda zaten yabancı kadromuz dolu, ancak Ailton gönderilirse bir kişilik kontenjan açılabilecek, Tevez için herhalde 30 milyon $ cık falan gerekir. Bu adamların amacı nedir yahu |
tevez gelirse kim gidecek, 2 milyon euro verdiğimiz bobo mu?????????? |
yaşlı başlı ze robertoyu alamadık tewez ondan hem daha iyi hem daha genc onu mu alacaz walla ben inanmıyorum yalan haberdir |
ikisi de gelirse bomba olur takım..teves çok zor ama belki bir mucize olabilir..:D :D |
Türkiye`de Saat: 08:38 . |