![]() |
El-amin i geri istioruzzz Didinnn |
ben hiç ümitli değildim kerem için ama beni cok şaşırttı helal olsun ona. Efes ve Ülkerde yıllarca harcanmış ama bizde gercek değerine ulaştı |
Kerem kalsıııııınnnnnn.... Kalacakta... |
Evet .el Amİnİ Gerİ İstİyoruz. El-el El Amİn Gel Gel Gel Amİn Bu Taraftar Senİ Çooooooooooooook Özledİ |
kesinlikle keremi elimizde tutmalıyız |
Kesin ulan Cezayı Yönetimin ruhsuz futbolculara ayıracağı 100 bin$ lık bir ödeneği kısıp bu adama vermesi gerekmektedir. Sırf bu adama mı.hayır.Beşiktaşlılık ruhunu bütün vucudunda hisseden bütün basketbol takımının bütçesini iyileştirmesi gerekir. hatta futbolculardan ceza kesip.O cezaları direk takıma dağıtması gerekir. Belki Futbolculardan birkaçı utanır da.Kendi isteğiyle defolup gider bu takımdan.Tabi biraz utanma adı verilen şeyden kalmışsa kazmalarda. ayrıca Kerem gitmek isterse (ben istediği para verilirse gideceğini zannetmiyorum) ve de giderse Kesinlikle kızmamak gerekir.Kızılacak birieri varsa El-amini kaçıran zihniyettir. |
el-amin 100 bin dolar yüzünden kaçtı ayrıca basketbol şrketleştiği zaman kulübümüzde kendi ayakları üstünde duracaktır yönetime duyurulur! |
el amın kerem el ele el amın kerem el ele hep beraber tırbune hep beraber tirbune!!! |
Alıntı:
|
kerem isterse bence kimse tutamaz çünkü çok çabuk ayrılabilior yani onun için bi takımı tutan diil daha çok sadece oyuncu diebilirim |
Türkiye`de Saat: 20:06 . |