![]() |
Runje Runje http://tr.wikipedia.org/wiki/Vedran_Runje arkadaşlar belki çok sevilmedi ama seven nadir kişilerden biriyimdir herhalde nede olsa lakabım runje arkdaşlar runje ile ilgili iyi veya kötü görüşlerini bu topice yazarsanız sevinirim |
bi yorum yapacak olan yok mu |
sanırım yok |
afedersiniz ama ikdiribokdan bi kaleciydi iyikide gitti |
nolmuş güzel kaleciydi sadece bize gelince şansı dönmüş olamazmı açıkcası bende seviyordum |
iyi ki gitti diodum gıttıgınde ama bızımkıler gıdıp rustuyu alınca runjeyı arar olduk kotunun ıyısıydı en azından...takımı lens kume dustu bu arada fransada |
ismiyle sürekli dalga geçiliyodu yaww:D |
bende severdim runje yi yalnız değilsin |
ilk başlarda sevmedim ama sonraları iyiydi ama birazk ısa az bişi daha uzun olsa güsel olurdu korkusuz du |
arkadaşlar bir dip not bize gelmden önce fransada yılın kalecisi seçildi runje |
ne runjesi ya adam bjk yi unutmuştur siz burda anıt düzenliyonuz sanki onun adına |
Runje kötü kaleci degildi ki. Adam alısamadan gönderdik. Son haftalarda cıkardıgı macları hatırlayın beyler. Hakan Arıkan da şimdi idam sehpasında. Oda iyi olacak ama sabretmek gerek. Ayrıca Kaleciyi kaleci yapan önündeki defans blogudur. Bu yılda aynı sorun vardı yine attıgımıza yakın gol yedik. Bunların hepsi kaleci sucu mu acaba? Biraz düşünün lütfen. |
Kalecisi oldugu takim kumemi dusmustu onu tam hatirlamiyorum |
fena değildii |
Türkiye`de Saat: 04:28 . |