![]() |
Nike, İnönü'ye talip Son dönemde reklam kampanyalarını yoğunlaştıran Nike, İnönü Stadı'nda bir organizasyon gerçekleştirmek için yönetime başvurdu. Firma yetkilileri, "Hem stadın konumu hem de İstanbul'u temsil edeceği için İnönü'yü seçtik" mesajı yolladı. Sponsor firma Umbro olduğu için Nike'tan süre istendi. |
ne anlama geliyor bu bize eziklerin stadı gibi yeni bir stad yapalım ama hep bizim ismimiz mi kulanılsın deniyor pek anlamadım da ! |
inshallah umbroyu nikea degistirriz gelecek sezon, bu ilk adim:D |
acaba nasıl bir organisazyon düşünüyor nike. yoksa sponsor olduğu yıldızları bizim stadta bir karma maçta ı oynatacak. ne kadar iyi olur düşünsenize ronaldinho filan gelecek. |
bana anlatacak olan var mı biz formayı mı değiştireceğiz yoksa hem yeni bir stad hemde yeni formalar için mi teklif yapıyor NIKE |
bizim stadda bir organisayon yapacak nike, bende kendim nike formasi istiyorum ondan dedim |
Nike, İnönü Stadı'nda bir organizasyon gerçekleştirmek için yönetime başvurdu. Firma yetkilileri, "Hem stadın konumu hem de İstanbul'u temsil edeceği için İnönü'yü seçtik" mesajı yolladı. yani stadda bir organisazyon düzenlicek bence bir maç ayarlar kendi sponsor olduğu yıldız topçularla. |
bu bi görsel sov da olabilir....forma filan degisirmi bilmem ama süper olur o zaman tüm formalarini alirim nike in formalari inanilmaz kaliteli oluor |
Valla yeni stad istemem ama umbro dan iyi sponsor olacağı kesin.. |
Alıntı:
|
Bence kesinlikle Nike´a gecilmeli. Tüm Dünya takimlari´nin sponsorlari Nike veya Adidas. Ben sahsen Umbro´yu hic sevmiyorum. Yanliz Stada dokunmasinlar! |
Alıntı:
´milli takimin formalarini giydisen bir daha kappa demezsin:D cok kalitelli bu umbrolar acaip kötü..hele üstündeki cola turka yazisi ilk yikayista cikmaya basladi 100. yildaki formalar böyle diildi |
her sene böyle forma sponsoru değiştirirsek yakında sponsor bulamayız,dünyada gerçek anlamda forma sponsoru olan bir firmadır umbro herkes ingilterenin giyeceği dünya kupası 2006 formalarına baksın ve önümüzdeki sene umbronun BEŞİKTAŞIMIZA hazırlayacağı süper formaları hayal etsin inanın bu sene bu sene bu kadar kısa sürede harika bi çubuklu forma yapan umbro seneye çok daha iyisini ve kalitelisini yapacaktır. |
Umbro yu değiştiremezler pumayla zaten mahkemelik olduk bari birde umbro ile mahkemelik olmayalım ! |
inshallah inshallah iyi olur |
Alıntı:
hem gorsellık acısından nıke daha hos ama adidas dunyada tek :D |
umbroyu sallayın ya nike daha karizma |
bence umbro fena değil fakat aceleyle anlaşma oldu ve aceleyle geldi formalar gelecek sezon daha kaliteli yapacaklardır ! |
ya ama nike ta süper hakkını vermek gerekir |
tabi ki Nıke her zaman iyi. Ayrıca Formalar ile ilgili sorunlarımızı lütfen bilgi@besiktasjk.com.tr buraya e-maillerinizi yollarsanız iyi olur ! |
ya bence puma çubuklu formanın üzerine forma tanımam bence |
Ne nike, ne adidas, ne umbro, ne de kappa, SİYAH BEYAZ 'ın asaleti bez parçasında bile güzel durur. |
Alıntı:
|
aslında bizde kendi formamızı yapsak güzel olur ha :D |
bence iyi olmaz kalitrsi cokkötü olur |
su umbronun guzel desenli degisik formalari varama normalda puma guzel marka ama adamlar besiktasa son sezon guzel forma cikartmamislardi yoksa o yuzuncu yilin formalari superdi bence... umbroya gelince cok kalitesi dusuk bir yikamada hersey siliniyor nerdeyse ablemi cola turka hepsi gidiyor... bence seneye nike gecsek super olur turkiyede benim bildigim kimsede yok nike sadece milli takimda var ve cok kaliteli forma.. |
Alıntı:
koyu siyah bi nike forması kotu olmaz yani |
nıke olsa cok harika olur nike sade tasarımlar yapıor ama gusel formalar oluo aslında benim hayalim olan forma on tarafta buyuk bi kartal kanatları kollara kadar uzanıo we penceleriyle reklami tutuo arkada ise bjk amblemi içinde forma num we ismi cok harika olurdu be |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |