![]() |
Bu adam bizim gündemimizde olur colin gibi bunuda eziklere kaptırırız görürsünüz bak |
Eren için bir kez daha Eren için bir kez daha Beşiktaş, Eren Derdiyok'un transferi için Basel'in kapısını bir kez daha çalacak. Siyah-beyazlılar, teklifi yükseltip, İsviçreliler'i bu kez ikna etmeye çalışacak Yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle gurbetçi oyunculara ve yurt dışında forma giyen lejyonerlere yönelen Beşiktaş, Eren Derdiyok için ikinci kez Basel'in kapısını çalacak. Siyah-beyazlı takımın Genel Menajeri Sinan Engin, İsviçre kulübünün yöneticileriyle yaptığı ilk görüşmede bu oyuncu için olumsuz cevap almıştı. İsviçre Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Eren için Beşiktaş Yönetimi'nin cazip bir bonservis teklifi ile tekrar Basel ile görüşeceği belirtildi. İsviçre'nin, Euro 2008 Avrupa Şampiyonası'nı kapamasından dolayı Beşiktaş'ın bu hafta içinde hem Eren Derdiyok, hem de Basel Yönetimi ile bir araya geleceği ve bu transferde son noktayı koymayı planladıkları belirtildi. Eren Derdiyok'un yanısıra, bonservisi Borussia Dortmund'da olan Nuri Şahin'den de cevap bekleyen Beşiktaş'ın bu iki oyuncu renklerine katarak transferi noktalamak istediği vurgulandı. SERDAR SARIDAĞ-Milliyet |
Nuri ve eren i alalım yeter |
Sence verirlermi bize Eren Ve nuriyi çok zor ama yönetim alırsa iyi iş yapar.. |
inşallah alabilirz ama sanmıyorum |
Eren iyi adam ama daha önce de yazmıştım şu dönemde transferi çok zor |
Eren forvette çok iyi bir alternatif olur, Nuri ise ortasahada hemen hemen bütün oyuncularımızın yükünü hafifletir. Bu iki transfere büyük paralar verilse bile acınmaz hatta ucuza alınmamaları daha iyi. Çünkü ucuz futbolcu hele de Türk ise hiç destek görmüyor. Yıldız muamelesi yapılmadığı gibi kısa sürede de bedavaya yollanıyor. Halbuki Nuriye şöyle 5 milyon euro verip alsalar, istediği kadar medya bilmemne üzerine gitsin bir yere yollayamazlar. |
Yabacıların durumu da belli değil bobo cisse, higuain vs. bakalım kimler gider kimler gelir neler olur daha çok zaman var. |
eren ve nuri gelirse şampiyon oluruz kesin...!! |
ereni gidip gese yada febe alırsa yazıklar olsun sana sinan engin getir şu adamları! |
eren vede nuri işi komple uydurma.. |
gs ve fb den önce almamız lazım |
inşallah bu transferleri becerebilirler.... hiç sanmıyorum ama |
Eren transferi büyük olasılıkla gerçekleşmeyecek, Eren'in fenerbahçe ile anlaştığına dair ciddi dedikodular var.... |
avrupa şampiyonasında kim iyi oynasa ertesi gün beşiktaş talip oluyor bu haberleri yazacak haber bulamayan gazeteler sayfa doldurmak için yazıyor bence eren daha 3 maç oynadı yıldız ilan ettiler böyle transfer olmaz her futbolcu hayatında bazı maçları çok iyi oynar istikrar lazım bize seyretsinler bir sezon yada geçen sezonun kasetlerine baksınlar planlı programlı iş yapsınlar akıllanmadılar daha tribünden tv den seyret sonra ben bunu beğendim soralım ne kadar transfer edelim v.s olmaz böyle bir iş eren gibi ne gurbetçiler var araştırsınlar veli ümiti gökhanı ereni burda gördünüz hepside toplam 3 maç oynadı hemen transfer |
erenın beşiktasa gelme ihtimali cok dusuk piyasa asparagas haberle dolu hem bence gelmesınde zaten belkı bı iki mac takıma katkısı olacak ama tum sezon için cok verımlı bı transfer olarak gormuyorum ben |
BİZİM DAHA AYDINIMIZ VAR YA EREN GİBİ HELE BİR KAÇ MAÇ ŞANS VERİN BAKALIM BENCE ERENDEN DAHA İYİ ÇIKAR |
Eren Derdiyok için girişimler sürüyor KARTAL, Basel’de forma giyen İsviçre Milli Takımı’nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok’u renklerine katmak için çalışmalarını hızlandırdı. İsviçre kulübü’nün 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Eren Derdiyok için Beşiktaş’ın daha önce önerdiği 1.5 milyon euroyu 2 milyon euroya yükselttiği iddia edildi. Bu transferde de Beşiktaş ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’la de çekişmek zorunda kalacak. Eren için devreye giren Kartal’ın bu rakiplerinden önce davranarak bu futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Beşiktaş ağır dav ranırsa Eren, ezeli rakiplere gidebilir. |
ya bu derdiyok merakı nedir anlamadım aynı yaşta bizim adem büyük isimli altyda kiralık oynayan bir oyuncumuz vardı ümit milli maçlarında seyrettim gayet iyi idi ereni bizim maçta sevmedim kendilerini çirkefçe hareketler yaptı alsın fb tepe tepe kullansın |
adem iyi güzelde uzun pivot santrafor deil o yüzden gelsin bu adam bobonun boşluğunu doldurur |
amma büyüttünüz adamı ya topu topu 3 maç ta oynadı ondada ne yaptı bu kadar iyiydi madem yakımı niçin elendi maradona yaptınız adamı gelmesin onun gibi adam çok bizde o kadar para etmez |
Alıntı:
batuhan var uzun boylu 2 ha batuhana güvenmiyebilirsiz o ayrı 2 milyon neysede klubü 5 istiyor oda fazla ayrıca basel fb gs ts felan deyip bizi kazıklıyor 5 e fb alacaksa alsın |
Eğer 2-2.5 milyon €'ya alabiliyorsak alalım, daha fazlasına gerek yok...Zaten Fb'de vermez buna 5 milyon €, sanmıyorum... |
o kadar para etmez... |
bence alınmalı,2.5 iyidir:) |
O kim bu kim demeden toplamak lazım böyle gençleri. Geçen sene Kazım olaynda golü yedik de ne kazandık? O Kazıma verilmeyen para gene Dattalara Gordonlara gitmedi mi? gitti. Peki Kazım fbye 3-5 puan bile olsa kazandırmadı mı? kazandırdı. Avrupada asist yapmadı mı yaptı. Şimdi millit akımda ama kötü ama iyi piyasa yapmıyor mu? yapıyor. Peki biz şampiyonluk yolunda ligde maçlara forvetsiz çıkmadık mı (Bobo Nobre Holoskonun aynı zmana denk gelen sakatlık ve cezaları, Burak ve İ. Akının satılmış olması yüzünden) ? Çıktık. Aynı riskleri bir daha almaya gerek yok, İsviçre de olsa milli tkaım düzeyinde bir adamsa bu ve alabiliyorsak almalıydık. |
çok fazla zorlamamak gerek fiyat uçmaya başladı |
... |
Bence Gökhan İnler çok iyi olur orta sahada savaşan bir adam Udinesede oynuyor 22 yaşında ve seria A deneyimi var ve kulübünde ilk 11 de o daha faydalı olur artı elimizde Batuhan var onu yetiştirmek daha mantıklı ve çok büyük bir isim olmadıktan sonra forvet cok aciliyeti olan bir bölge değil bence tabi....... |
ereni eziklerin aldıgını soluo fotomac |
alınırsa neden olmasın deriz... |
ezikler kapmış bile |
alanlara hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmez elimizden :frown: |
bu eren denen adamı beğenmedim sorum futbolculuğu değil iyi topçu ama bizim millilere özellikle hamite çok sert fauller yaptı hakan gökhanda mücadele ettiler ama hakan gol atmasına rağmen çirkeflik yapmadı ama bu adam kimöi gördüyse saldırdı nedense garip bir hırs vardı bu hırsı futbol hırsının dışındaydı bişeyin intikamını alır gibiydi kusura bakmayın ama bu adamı istemiyorum isterse maradona olsun |
bence BOBO giderse onun yerini alabilecek tek futbolcudur suanda muthiş fizigi var çok güçlü bi oyuncu bence listenin 1 numarası olmalı |
arkadaşlar BJK'mizin yanında fenerde bu topçunun peşine düşmüş... Ama Fanatik'in haberine göre BJK vazgeçmiş |
2 verıyyolarsa 3 verın alın su adamı ya alın e bıcım baskan ne bıcım menejer adam besıktasta oynamak ıstıom dıo bı duzgun adam aldınız bı tane daha alın yawwww beddua ettırcenız fenere kaptırırsanız bu herıfı |
Önümüzdeki sezon ocak ayında Sivasta Sivassporla yaptığımız maçı erenin golüyle 1-0 kazanıyoruz...! Milliyetin manşeti ...... Beşiktaş'ın Derdiyok ..(0-1)....! |
sayesinde derdimiz ÇOK :D |
Eren büyük ihtimalle fb forması giyecek, bizim yönetimin ilgilendiğini bile sanmıyorum. Öte yandan Bobo-Holosko ikilisini bir çok maçta bozmak zorunda kalacağız ve ligin özellikle ilk yarısında Nobreye hiç güvenmiyorum. Batuhan ve Can Erdemden birinin bu sene parlaması lazım. |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |