![]() |
alınırsa neden olmasın deriz... |
ezikler kapmış bile |
alanlara hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmez elimizden :frown: |
bu eren denen adamı beğenmedim sorum futbolculuğu değil iyi topçu ama bizim millilere özellikle hamite çok sert fauller yaptı hakan gökhanda mücadele ettiler ama hakan gol atmasına rağmen çirkeflik yapmadı ama bu adam kimöi gördüyse saldırdı nedense garip bir hırs vardı bu hırsı futbol hırsının dışındaydı bişeyin intikamını alır gibiydi kusura bakmayın ama bu adamı istemiyorum isterse maradona olsun |
bence BOBO giderse onun yerini alabilecek tek futbolcudur suanda muthiş fizigi var çok güçlü bi oyuncu bence listenin 1 numarası olmalı |
arkadaşlar BJK'mizin yanında fenerde bu topçunun peşine düşmüş... Ama Fanatik'in haberine göre BJK vazgeçmiş |
2 verıyyolarsa 3 verın alın su adamı ya alın e bıcım baskan ne bıcım menejer adam besıktasta oynamak ıstıom dıo bı duzgun adam aldınız bı tane daha alın yawwww beddua ettırcenız fenere kaptırırsanız bu herıfı |
Önümüzdeki sezon ocak ayında Sivasta Sivassporla yaptığımız maçı erenin golüyle 1-0 kazanıyoruz...! Milliyetin manşeti ...... Beşiktaş'ın Derdiyok ..(0-1)....! |
sayesinde derdimiz ÇOK :D |
Eren büyük ihtimalle fb forması giyecek, bizim yönetimin ilgilendiğini bile sanmıyorum. Öte yandan Bobo-Holosko ikilisini bir çok maçta bozmak zorunda kalacağız ve ligin özellikle ilk yarısında Nobreye hiç güvenmiyorum. Batuhan ve Can Erdemden birinin bu sene parlaması lazım. |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |