![]() |
Cem Atan Transferi ( Tek başlık) http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...79/5611879.jpg Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde iddialar dolaşan gurbetçi futbolcu Cem Atan’a BEŞİKTAŞ KULÜBÜ İLE ADIN GEÇTİ NELER YAŞANDI BİZE ANLATIR MISIN? Cem ATAN: Aramızda görüşmeler halen sürüyor. Sinan Engin izlemeye geldi buraya beni kendileri beni istediler. Benim açımdan bir problem yoktu, ben gelmek istiyordum ama benim buradaki takımımla Mattersburg vermek istemiyor. Şuan oynadığım kulübüm bonservis ücretini çok istiyor ama benim tahminime göre 1,5 milyon € civarında bir ücretle bu iş olur gibi geliyor. “BEŞİKTAŞ 4 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERDİ” BEŞİKTAŞ KULÜBÜ KAÇ YILLIK BİR SÖZLEŞME ÖNERDİ? Cem ATAN: 3 + 1 Yıllık bir sözleşme önerdiler opsiyonda Beşiktaş’ta. Ben de Beşiktaş’a geldiğimde kalıcı olmak istiyorum. “SAĞ AÇIK OYNUYORUM” CEM KAÇ DOĞUMLUSUN? MEVKİN TAM OLARAK NERESİDİR? Cem ATAN: 1985 doğumluyum ve sağ açık ve forvet olarak oynaya biliyorum. “TERCİHİM TÜRKİYE’DE OYNAMAK” AVUSTURYA LİGİ İLE TÜRKİYE LİGİ’Nİ KARŞILAŞTIRDIĞINDA TÜRKİYE LİGİ SANA DAHA MI CAZİP GELİYOR? Cem ATAN: Ben Avusturya’da her şeyi başardım. Yaklaşık 100 tane lig maçı oynadım. Toplam 2 senede 9 tane gol attım. Bizim de takımımızda kaliteli futbolcular var ama tercihim artık Türkiye’de oynamak. “MİLLİ TAKIMDAN DAVET GELMEDİ” TÜRK MİLLİ TAKIMI’NDAN TEKLİF GELDİ Mİ? Cem ATAN: Türk milli takımından bir davet gelmedi direkt olarak ama arandım. Ben de kendilerine burada doğup büyüdüğüm ve Avusturya Milli Takımı’nda oynamak istediğimi söyledim. “KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM” EĞER BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLURSAN KENDİNİ HAZIR HİSSEDİYOR MUSUN BÜYÜK BİR CAMİADA OYNAMAYA? Cem ATAN: Evet, ben kendimi hazır hissediyorum. 2 senedir Avusturya’da takımımla bütün maçlara çıktım. Artık Avusturya için kendimi aştığımı düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Beşiktaş büyük bir camia kaliteli bir antrenörleri var tam bir aile yapısındalar. Kendimde gördüm bunu. Çok şey öğreneceğimi düşünüyorum Beşiktaş’ın iyi futbolcuları var kadrosunda. Kesinlikle yararlı olacağıma inanıyorum. Beşiktaş’ın inanılmaz bir taraftarı var., “SERGEN VE RÜŞTÜ AĞABEYLER BÜYÜK FUTBOLCULAR” TÜRKİYE’DE ÖRNEK ALDIĞIN FUTBOLCULAR VAR MI? Cem ATAN: Milli takımdakilerin hepsini burada gururla seyrediyoruz. Benim için Sergen ağabey ve Rüştü ağabey büyük futbolcular. “KEŞKE OYNASAYDIM” TÜRK MİLLİ TAKIM KADROSUNDA OLMAK İSTER MİYDİN? BUNUN İÇİN İÇİNDE BİR BURUKLUK VAR MI? Cem ATAN: Evet, insan bir yandan düşünüyor keşke oynasaydım Türk Milli Takımı’nda diye. Ben’de Türk’üm sonuç olarak maçı izlerken ben de seviniyorum gururlanıyorum. Galibiyetlerden sonra dışarı çıkıp burada yaşayan Türklerle bende seviniyorum. Bir yandan düşünüyorum Avusturya’da doğdum büyüdüm bütün alt yapımı burada aldım diye. “KENDİM OYNUYORMUŞ GİBİ HİSSETTİM” ÇEK CUMHURİYETİ, KARŞILAŞMASINI SEYREDERKEN SON 15 DAKİKA NELER HİSSETTİN? Cem ATAN: Valla maçı izlerken statta kendim oynuyormuş gibi hissettim. Bütün kalbimle orada oynayan ağabeylerimin arkadaşlarımın yanındayım. “BİZ BUNLARI YENERİZ” HIRVATİSVAN KARŞILAŞMASI İÇİN GÖRÜŞLERİN NELERDİR? Cem ATAN: Çek Cumhuriyeti karşılaşması biter bitmez ben hemen Hırvatistan tam bizim tarzımız bir futbol oynuyor ve biz bunları yeneriz dedim. Hırvatistan maçı Çek maçından bizim için daha kolay bir karşılaşma. “EKREM DAĞ’I TANIYORUM” BEŞİKTAŞ KADROSUNDA TANIDIĞIN YA DA ARKADAŞIN VAR MI? Cem ATAN: Arkadaşım yok. Bir tek Gaziantepspor’dan transfer edilen Ekrem Dağ’ı tanıyorum Avusturya’dan o da. |
Bu nerden çıktı şimdi ya :S |
Atan hazır! Siyah-beyazlıların 3+1 yıllık teklif yaptığı Cem Atan, "Beşiktaş gerçek bir aile, kalıcı olmak istiyorum" dedi Atan hazır! Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden biri olan Cem Atan ile her konuda anlaştı. Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, "Beşiktaş bana 3+1 yıllık sözleşme önerdi. Benim de tek hayalim Türkiye'ye gelmek ve siyah-beyazlı formayı giymek" yorumunu yaptı. Transfer dönemi başladığından bu yana Avusturya kulübüyle http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgenç yıldızın bonservisi konusunda görüşmelerde bulunan ancak bir türlü ortak bir rakamda buluşamayan siyah-beyazlılar sona geldi. Kaliteli bir hocası var maraton.com.tr'ye konuşan Cem Atan, transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Sinan Engin beni izlemeye geldi. Benim açımdan bir sorun olmadığını, kulübümü ikna etmeleri gerektiğini söyledim. Sanırım 1.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeline bu iş biter. Beşiktaş büyük bir caima, kaliteli bir hocası var ve tam bir aile yapısındalar. Ben de bu camiada kalıcı olmak istiyorum." Cem Atan kimdir? Doğum tarihi: 30 Haziran 1985 Doğum yeri: Wiener Boyu: 1.84 m Kilosu: 74 kg Mevki: Sağ açık, forvet Kariyeri: 82 maç / 9 gol Kulübü: Mattersburg |
Cem Atan :''Sergen ve Rüştü süper!'' Cem Atan, yıllardır Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, "Benim için Sergen ağabey ve Rüştü ağabey büyük futbolcular. Beşiktaş taraftarı ise inanılmaz" dedi. HEM forvette hem sağ açıkta görev yapabildiğini belirten genç yıldız, "Çek maçında yerimde duramadım. Hırvatistan karşılaşmasını da kazanacağımıza eminim" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Hayırlısı olsun kesinleştimi acaba |
iii şeyler yapacaga benzıyo hayırlı olsun klubumuze yenı kanyasıda genc yıldızı bızde parlar inş.. :) |
Kartal'da Cem'e 4 yıllık sözleşme Siyah-beyazlıların 3+1 yıllık teklif yaptığı Cem Atan, "Beşiktaş gerçek bir aile, kalıcı olmak istiyorum" dedi *** Atan hazır! Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden biri olan Cem Atan ile her konuda anlaştı. Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, "Beşiktaş bana 3+1 yıllık sözleşme önerdi. Benim de tek hayalim Türkiye'ye gelmek ve siyah-beyazlı formayı giymek" yorumunu yaptı. Transfer dönemi başladığından bu yana Avusturya kulübüyle http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgenç yıldızın bonservisi konusunda görüşmelerde bulunan ancak bir türlü ortak bir rakamda buluşamayan siyah-beyazlılar sona geldi. Kaliteli bir hocası var maraton.com.tr'ye konuşan Cem Atan, transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Sinan Engin beni izlemeye geldi. Benim açımdan bir sorun olmadığını, kulübümü ikna etmeleri gerektiğini söyledim. Sanırım 1.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeline bu iş biter. Beşiktaş büyük bir caima, kaliteli bir hocası var ve tam bir aile yapısındalar. Ben de bu camiada kalıcı olmak istiyorum." Cem Atan kimdir? Doğum tarihi: 30 Haziran 1985 Doğum yeri: Wiener Boyu: 1.84 m Kilosu: 74 kg Mevki: Sağ açık, forvet Kariyeri: 82 maç / 9 gol Kulübü: Mattersburg |
doğruysa hayırlı olur işallah. |
inşallah takıma adapte olur ve katkı sağlayabilir.... |
hayırlısı olsun |
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ....DİYELİM YİNEEE !!!!! |
yine gereksiz bir adam peşindeyiz yaw. bu adam nasıl forvet böle,avusturya gibi kötü bir ligde 82 maçda 9 gol atmış topluyoruz yine.. |
umarım gerçektir...transfer sezonu açıldığından beri adı geçenler içinde sivokla beraber en çok alınmasını istediğim oyuncuydu |
milli duyguların bize onur verdi cem kardeş:) |
Siyah-beyazlıların 3+1 yıllık teklif yaptığı Cem Atan, "Beşiktaş gerçek bir aile, kalıcı olmak istiyorum" dedi *** Atan hazır! Beşiktaş, transfer listesindeki isimlerden biri olan Cem Atan ile her konuda anlaştı. Avusturya'nın Mattersburg takımında forma giyen 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, "Beşiktaş bana 3+1 yıllık sözleşme önerdi. Benim de tek hayalim Türkiye'ye gelmek ve siyah-beyazlı formayı giymek" yorumunu yaptı. Transfer dönemi başladığından bu yana Avusturya kulübüyle genç yıldızın bonservisi konusunda görüşmelerde bulunan ancak bir türlü ortak bir rakamda buluşamayan siyah-beyazlılar sona geldi. Kaliteli bir hocası var maraton.com.tr'ye konuşan Cem Atan, transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Sinan Engin beni izlemeye geldi. Benim açımdan bir sorun olmadığını, kulübümü ikna etmeleri gerektiğini söyledim. Sanırım 1.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeline bu iş biter. Beşiktaş büyük bir caima, kaliteli bir hocası var ve tam bir aile yapısındalar. Ben de bu camiada kalıcı olmak istiyorum." Cem Atan kimdir? Doğum tarihi: 30 Haziran 1985 Doğum yeri: Wiener Boyu: 1.84 m Kilosu: 74 kg Mevki: Sağ açık, forvet Kariyeri: 82 maç / 9 gol Kulübü: Mattersburg |
Bu adam forvet değil, sağ açık...Alınmasına da sevindim, umarım bulacağı şansları iyi değerlendirir ve ileriki seneler için bize umut verir, Beşiktaşımızda kalıcı olur...İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı olsun... |
cooooooooookkkkkkkkkkkk gereksiz bir transfer ben Viyana da yasiyorum ve az cok takip ediyorum.Bir sürü oyuncu var ondan cok daha iyi Türkiye liginde oynayan:( |
ya ben bu oyuncunun adını ilk defa duyuyorum oda bizim transfer listesine girince hiç maçını syreden varmı bunun gelecek vaadedebilir ama çok fazla para veriyorlar bazıları görmeden tanımadan adamı göklere çıkardılar avusturya liginde süper oyuncu olsa ne yazar bizim 2,lig oradan daha kaliteli ne oyuncular var italyadan almanyadan ingilteredenv.s gelse hadi diyeceğim ama mattesburg takımınıda ilk defa duyuyorum ben |
kaç tane sağ kanat oyuncusu oldu takımda gereksiz transfer bence |
kaç tane kanat oyuncumuz olacak cem de gelirse bilen varmı |
a.tandoğan-s.özkan-s.kurtuluş-ekrem-cem varmı artıran |
Sabit başlıklarda iki tane Cem Atan Transferi isimli konu var.Yöneticiler birleştirseler daha iyi olur. |
Bakallım görecez nasıl top oynuo inşallah iiyi futbolcudur!!! |
Cem Atan Udinese ile anlaşmak üzere diye haberler çıkmaya başaldı... |
ya cem sag kanat oyuncusu degil mi onun yerinde yeterince adam var zaten ne gerek var ki alinicaksa topuz alinsin o bolgeye ondan baskasi zaten eldekilerden daha iyi olmaz. ayrica her bolgede binbir tane adam oldu delgadonun alternatifi kim ? |
bugun yeniden cem atan ıle ılgılı haber cıktı ekrem dag varken artık gerek yok bence |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |