![]() |
Süper Kupa bilet fiyatları açıklandı Futbolda, Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında Almanya'da oynanacak Süper Kupa maçının bilet fiyatları belli oldu. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, bu yıl ilk kez düzenlenen ve 30 Temmuz'da Frankfurt'taki Commerzbank Arena'da oynanacak karşılaşmanın biletlerinin, stat gişelerinden ve internet aracılığıyla satılacağı bildirildi. Süper Kupa maçının 25-350 avro arasında değişen bilet fiyatları şöyle: Business Seats....: 245-270-290 avro Localar...........: 300-325-350 avro Kategori 1 .......: 75 avro Kategori 2 .......: 50 avro Kategori 3 .......: 40 avro Kategori 4 .......: 30 avro Kategori 5 .......: 35 avro Kategori 6 .......: 25 avro Engelliler .......: 25 avro 04.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Almanya Dakİ GurbetÇİler Karakartalimizi Yalniz Birakmayin.. |
evet almanyadaki kardeşler beşiktaşı yalnız bırakmayın...kalbimizle bizde orda olcas... |
yanlız bırakmazsınız demi bırakmazsınız bırakmazsınız |
Yanliz kalmaz Arkadaslar BESIKTASIMIZ, Ben 20 Tane Bilet aldim Hepside Bugün geldi.... |
yonetım kupaya otobus kaldırrr:D :D :D |
Nerdeyse mac basliyacak yeni haber veriyo bizim Federasyon hehe... Varsa yoksa Besiktas Forum |
fiyatlar avrupaya göre normal ancka bize göre fazla galiba biraz :) olsun kartal aşkı bitmez hadi almanyalı kartallar gösterin kendinizi ! |
|
Izin mevisimi oldugu icin stat bos kalacaktir ama olsun ben ve benim gibi 1 ay sonra izine gidecekler doldura bildigimiz kadar dolduralim 38 A Almanyanin kapalisi bütün forum 38 a dayiz nerdeyse bi pankart acalim besiktasfourm.net diye |
Türkiye`de Saat: 21:17 . |