![]() |
defansa yabanci stoper sart |
Defansa takviye sart...kanatlar yerli olarak Topuz Gokdeniz olabilir |
Fahri Tatan asci olarak gelmedi heralde,defansif orta alani toparlar sanirim! |
dafansa tecrübeli yabancı şart. robert gereksiz bir transfer hem yaşlı hem sorunlu ibo akın yeterdi bize o mevkide ama defansın soluna bir futbolcu alınabilir türkiyeden o bölgede oynayacak bi ton alternatif var hayrettin,caner, volkan yaman mesela. hadi olmadı deli iboyla mehmet sedefle idare edebilirdik ama defansın göbeğinde mutlaka yabancı oyuncu olmalı. gökhan zan sıksık sakatlanıyo. ibrahim toraman çok savruk oynuyo kademe hataları yapıyo. yabancı oyuncu gelirse bunlara abilik yapar, tecrübesiyle bişeyler öğretir. bakın 100. yılda zago, ronaldo bu sene de cimbomda tomas, song vardı. eziklerde luciano yeterli olmadı adamlar campbell ı falan alıcaz diyolar. bize de şampiyon olmak istiyorsak yabancı stoper şart, uefa kupasında ise farz, olmazsa olmaz. türkiyeden iyi kademeye giren defans oyuncusu çıkmıyo maalesef. |
M.Topuz benim de çok istediğim bir oyuncuydu ama Ertuğrul satmadı ayrıca şu an bi avrupa maçına çıktı bildiğim kadarıyla uefa maçlarında oynayamaz bize gelirse. Sağa ve defansa adam alınmalı ben de katılıyorum. |
defans da koray la gökhan ortada iş yapabilir bence önüne de kleberson ve fahriyi koyarız sola toramanı sağa da bakiyi koyarsak bu iş olur bence |
ibrahim akin ,bobo ,gulec ,burak ,veyselde duruo heralde:))) ne gerek vardi bobo ya onun yerine iyi bi defans alsaydik... |
yine hüsran olacak bu kadroyla demedi demeyin benim umudum yok cok gol yeriz söleyim |
defansın gobegine veya sag kanata bir yabancı alınması lazımdı Koray İbrahim Toraman Ali Tanogan ve Gökhan Zan su ana kadar gosterdikleri performansı üstüne cıkmaları lazım |
Her zaman söledim defansa bi yabanci gerek... Eger boboda permonmasini yukseltmesse işimiz allaha kalır... Ama yine de umıtlıyım... |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |