![]() |
kadro yetersizz |
Alıntı:
mustafa dogan da sag bek oynadi bi ara ya alone wolf kardes aavatarinda musluman ulkeleri koymussun , arnavutlugun koymayi unutmuusun alindim valla :D saka saka .... |
arkadaslar sorun sag bek degil orta sahanin sagi. hadi solda robert oynadi ve iyi oynadi diyelim. sagda kim oynayacak. forvet hattimiz bobo ve nobreyle cok guclendi diye dusunuyorum. belki ikiside topu alip adam eksiltecek oyuncular degiller ama mukemmel takim oyunculari ve sahsi gorusum dunya kupasindada gordukki takim oyunu kazaniyor artik. bu ikilinin pres gucu karsisinda rakiplerimiz topu oyuna sokarken cok zorlanicaklar ve delgadonun yuku hafifleyecek. on libero problemimiz oldugunuda sanmiyorum cunku kleberson, koray, fahri uclusu bu gorevi ustlenecek yetenekteler. delgadonun sakatlanmasi veya kart cezalisi olmasi durumunda kleberson bu gorevi gecici olarak basariyla ustlenecektir, ondan da suphem yok. butun bunlarin yaninda orta sahanin sagina kimseyi yakistiramiyorum. acaba diyorum burak bir nihat olurmu. ne dersiniz |
Alıntı:
|
tmm transferler güzel ama 1-2 adam daha lazım.içim rahat deil nedense ne bileyim sole hayrettin mehmet topuz tarzı bi adam istiorm.bide bobo transferi cok yerinde ama bu yıl onu kiralayıp dünya starı getirmek lazım heyecan ve sov için.carew gibi yeni transferlerle bu tip bi transfer cok iş yapar |
Alıntı:
ONLAR TÜRK CUMHURİYETLERİ BAYRAKLARI... http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lbania.svg.png |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence Delgado sag taraftan iceriye gelerek oynayacak, orta alanda ise cift onlibero ile oynayacagiz, zaten dogrusu da budur. -----------------Runje--------------- A.Tandogan---Zan---Toraman----Uzulmez ------------Kleberson--Koray----------- ----Delgado-------------------Robert -----------Bobo---------Nobre--------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Orta sahadaki oyuncular hucuma yeterince destek verirse sorun olmaz. Son 2 sampiyon takimlarin backlerine bir bakalim: Orhan Ak, Cihan, Sasi Umit ve Onder. Bunlari hangisi gercek back? Ama fark, bu takimlarda Alex ve Necati skora katkida bulundu, Hasan Sas ve Tuncay asist yukunu cekti, orta alanin hucuma yaptigi katkidan dolayi backler sorun olmadi. Bizde ise bu gorevi Delgado ve Robert ustlenirse bizde de sorun olmaz bence. Zaten hucuma katki yapmayan ama defansi guclu backler gittikce moda oluyor, mesela Abidal, Gallas, Oleguer, Sergio Ramos vs. |
Alıntı:
|
sağbek serdarla halledildi. bu adama güvenmek lazım. bek oynamasına rağmen hücumu sewiyor. ama sol bekle sağ açıkta adam yok. bence sola manisalı caner ve sağa m.topuz alınmalı. ama kulüpleri yanaşmıyor işte. buralara transfer olmazsa kanatlar harcanacak...... |
Arkadaşlar TİGANA dörtlü defans oynatıyo ve bu defansta SOL BEK İBRAHİM ÜZÜLMEZ,SAĞ BEK BURSADAN ALINAN SERDAR,STOPERLER İSE İBRAHİM TORAMAN VE GÖKHAN ZAN OLUCAK BÜYÜK Bİ İHTİMALLE,ORTASAHADA İSE KLEBERSON FAHRİ ÖNLİBERODA OYNUYCAK,ORTASAHADA Bİ BOŞLUK VAR SADECE,ÇÜNKÜ FORVETİN ARKASINDA DELGADO,FORVETTE DE BOBO,NOBRE OYNUYCAK,YANİ 10 KİŞİNİN YERİ GARANTİ ORTASAHADA BİR FUTBOLCU EKSİK TİGANA DA ORAYA ROBERT İ DÜŞÜNÜYO,AMA ŞU Bİ GERÇEK Kİ TİGANA KANATSIZ OYNATIYO TAKIMLARINI,YANİ SAĞ VE SOL AÇIK DİYE Bİ OLGUSU YOK ADAMIN DİKKAT EDİN. |
Alıntı:
|
sorin ve mehmet topuz gelir bu iş biter |
Defans'a saglam 1 adam lazim. |
bnce defans saglam ama su robert mı sorin mi ne olck çok mrklııym..sorin daha iyi siim ama hangisi bjk'ye yarar bilinmz |
Bence sağ kanada adam lazım... Yabancı hakkı doldu, hızlı, teknik, ve genç bir türk kanat adamı gerek.... Aklıma gelen ilk isim Mehmet Topuz... |
arkadaşlar bence transfer bitti . yeni takımımızı bu transferlere göre şekillendirmemiz lazım.sağda ali tandoğanda var ali iyi bir futbolcu ve bu sene daha faydalı olacaktır.baki ,akın üzülmez ve robert te solu halleder bu sene çok koşan ve izlerken yorulacağımız bir takım geliyor. herkes şimdiden kondisyon depolasın... |
transfer bitti arkadaslar bencede Ailton gidince robertin imza atıcagını düşünüyorum sag bek ve sol bek zaten milli takımda bile yok Hamit Altıntop(gercek mevkisi degil) ve Ümit Özatla oynuyoruz Sag acıkta Ali tandogan eski formunu yakalarsa türkiye ligini en iyi sag kanat oyuncusu bizde Soldaki problemi ibrahim akın ve robert cözer asıl kritik olan yerler defansın ortası ve ön libero mevkisi burda umarım sorun yasamayız Runje veya bobo yerine defans veya gravesen gattuso tarzı bir ön libero alınabilirdi |
Robert gitti.Transfer yeniden başladı.Arjantin Milli Takımının kaptanı Sorini Karakartalım da görmek isterim. |
bitti gibi gözüküyor ama kanatlara oyuncu bulmak lazım |
hüsran müsran ne oluyo kardeşlerim ya ruhumuz var bizim ben gönülden inanıyorum |
bence tigana 1 yabancı bi yerli daha ister yabancı sol acık yerli sag bek isteyebilir |
Türkiye`de Saat: 19:10 . |