![]() |
forza robert |
Forza Robert |
ya abi ne roberti bebat ya bu adm hiç sewmiom. sorin keşke gelse. ama hiç sanmam. |
Alıntı:
|
Sorin seneler önce bizde oynaya Marcus Münch gibi sol bek olan bir oyuncu sl acıkta onun gibi fazla etkili olmaz |
arkadaşlar SORİN le ROBERT tamamen farklı oyuncular, SORİN defansif yönü daha kuvvetli,çok koşan,iyi adam markajı yapan,3-5-2 de sol kanatta ileri geri çalışan bir futbolcu,ROBERT ise daha çok 4-4-2 nin sol kanatında oynayan SOL AÇIK oyuncusu,fazla koşmayan,topla etkili,tekniği çok iyi,frikikleri iyi kullanan,sürekli gole yakın oynayan,bir forvet kadar bol gol adan,iyi frikik kullanan bir futbolcu,bu iki futbolcunun futbol karakteri tamamen farklı yani... |
alipasa85 tamamen sana katılıyorum ve tigana ile 3 5 2 oynatmıcagına dikkat edelim zaten robert transferi bitti |
beyler aimar real zaragozaya imza attı haberlerdede cıktı |
sorini alsak cok ii olur ama bence zor ihtimal hem robertte geldi zaten fazladan bir kontenjan oldu sorin için birini göndermek lazım |
Sorin lazim degil beyler bize saglam bir sag kanat oyuncusu lazim ....mesela odonkor ne dersiniz?????? |
Alıntı:
|
sorin sag bekde oynayan adam sol acikla ne alakasi var ?? onu anlamadim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sorin Beşiktaş'in Elinde!... Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı. Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek. Şartlar araştırılıyor Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi. Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı. Milliyet Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı. Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek. Şartlar araştırılıyor Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi. Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı. Milliyet Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Arjantin Milli Takımı Kaptanı Sorin için devreye girdi. Avukat Dizdar, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü titiz çalışmalar sonunda Arjantinli ünlü oyuncunun Türkiye'deki tüm satış haklarının, müvekkili Cengiz İbret'te toplanmasını sağladı. Son yıllarda yapılan kongrelerde divan başkanlığını da üstlenen Avukat Ali Rıza Dizdar, önümüzdeki günlerde Sorin'i Beşiktaş Yönetimi'ne önerecek. Şartlar araştırılıyor Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi. Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı. Milliyet |
Arkadas bu topic var zaten...Herhalde görmedin |
gelmesinn istemiyorum sorin morini bize daha ofansif biri lazım |
ronaldinhonun Türkiyedeki tüm satıs haklarını yaklşık iki aydan beri yaptığım titiz çalışmalar neticesinde elime aldım ve bunu buradan ilan ediyorum.evet eger bonservisi yaklasık 150 milyon euro olan yıllık yaklasık 15 milyon euro istiyen ronaldınyo ıle BEşiktaş yönetim kurulu kulubu ve kendısı ile anlasırsa ben de bu futbolcuyu Beşiktaşımıza kazandırırım. Beşiktaş üzerinden kimse reklam yapmaya 6 milyon euro bonservisi olan 30 yasıdaki futbolcuyu pazarlamaya kalkmasın.Tamam ıyı bır futbolcu ama bu kulubun 30 yasındaki bır futbolcuya vereecek o kadar parası yok. bonservıs parasını kulup verecek,oyuncunun yıllık kazancını kulup verecek asalagın(mali kongreye katılanlan bu adamın tavırlarını anlatsın lutfen) biri de buradan kendını kahraman ılan edecek ve bizler de cok yasa dıye bagıracagız.yok yaa! |
evet arkadaşlar doğru olabilir yöneticimiz sorini getirebileceimizi söledi .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın Dizdar her Allah'ın günü basına demeç veriyor Sorin'le ilgili,iyi güzel ama neden bu kadar sık veriliyor? ciddi bir girişim olmuyor belli ki ,zaten olsa bu işler gizli olur,belli ki Beşiktaş almaya yanaşmıyor.... İlk demecinde öyle bir söylediki herkes Sorin'i BJK'de sandı halbuki olayın içyüzünü ben Forza'ya yazmştım. ----- Alıntı:
Ve Sayın Dizdar sanki benim yazdıklarıma cevap verir gibi bugün başka bir açıklama yaptı. Alıntı:
|
art diosa doorudur |
gazetelerde sorin in fiyatının 8,5 € civarında olduğu için olmayacağı yazıyor. |
Sorin'e veya başkasına hiç gerek yok orada İbrahim Akın var.Stoper almamız lazım bizim.Bu takım geçen sene 39 gol yedi,bu sene de yer.Ne Delgado,Ne Nobre,Ne Sorin bir şey yapamaz buna.Ya Galatasaray'ın defansına bakın: Song-Tomas , adamlar bir de şimdi Tolga Seyhan'ı alıyorlar.Bir de bize bak : Gökhan Zan-Koray.Biraz gerçekçi düşünelim.Bu defansla Beşiktaş bu sene yine üçüncü olur. |
Alıntı:
fb ve gs de 34 gol yedi .kanat oyuncusu lazım sol kanat iyi olursa sağada faydası olur ayrıca antremanlarda iyi orta yapan kanat oyuncuyla oynamak defansıda güçlendirir bu defans türkiye için yeterli bence |
Alıntı:
|
koray abi doğru söylüyosunda peki neden yönetimden bir açıklama yapılmıyor peki sorin olmayacaksa kim olacak ? pineda-gilberto-ze roberto-lopez ? ? ? |
Delgadoya 5 milyon euro yu veremeyip Ülkere aldıran bu yönetim Sorine 8 milyon euroyu hayatta ödeyemez |
ewt ztn 8 milyon €'yu hpsini bjk vermiyecek..şuanda sponsor arıyorlar ve geçen günlerde gazete yzdı rahmi koç bir bjk'li olarak paranın %70 civarında karşılayabilirmiş |
herkes bir Sorin tutturmuş gidiyor, bırakın Sorin' i Juve küme düşerse BEŞİKTAŞ' ımıza yakışacak adam Zambrotta'dır Koy sağ beke oynasın, koy solbeke oynasın, koy ön liberoya veya açığa gene oynasın, pas versin, top kapsın, gol atsın Sorin' e bonservis olarak vereceğime Zambrotta' ya maaş olarak veririm 5 milyon euroyu, koyarım takıma, hem taraftarı mest ederim hemde keyfime göre bir maç karşı takımın sağ bekini bir maç sol bekini yerlerde süründürürüm :) |
Zambrotta dünyada iki kanatta birden oynayabilen ender beklerden biridir,Zambrotta'yı almak için en az 20 milyon euroyu çıkarmak gerekir. Herkesin gözünden kaçan birşey var,burda sorun yönetimde değil transfer piyasasının kısır bir dönem geçirmesindedir.Bugün Fb 1 adet düzgün transfer yapabildi,GS'de ve TS'de tık yok,Anadolu suskun 3 kuruşluk futbolcular geliyor onların adı bile fazla geçmiyor basında,Avrupa'da Shevchenko ve Ballack bile 20 milyon euro civarında transfer oldular.Dünya kupası münasebeti ile piyasa kendini beklemeye aldı,bir sonraki aya doğru hareketli günler olacaktır ama şuan beklemek yanlış. Transferin 4 aşaması var; 1-Menajer 2-Oyuncu 3-Klüp 4-Oyuncunun ailesi Bu aşamaları başarıyla aşan klüp amaçladığı oyuncuyu alır... |
tabiki iyi olur nede olsa arjantin milli takımını kaptanı. ama zor gibi gözüküyo. |
muhtesem olru isallah gelir |
ya bilmiyom sorin sorin düşünüyomda,iyi olurmuki sizce hem alamayız gibimede geliyo,kafam karıştı 2lig takımından alalımda güzel oynasın başka bişey istemiyom vallla |
Türkiye`de Saat: 22:17 . |