![]() |
Alıntı:
Sayın Dizdar her Allah'ın günü basına demeç veriyor Sorin'le ilgili,iyi güzel ama neden bu kadar sık veriliyor? ciddi bir girişim olmuyor belli ki ,zaten olsa bu işler gizli olur,belli ki Beşiktaş almaya yanaşmıyor.... İlk demecinde öyle bir söylediki herkes Sorin'i BJK'de sandı halbuki olayın içyüzünü ben Forza'ya yazmştım. ----- Alıntı:
Ve Sayın Dizdar sanki benim yazdıklarıma cevap verir gibi bugün başka bir açıklama yaptı. Alıntı:
|
art diosa doorudur |
gazetelerde sorin in fiyatının 8,5 € civarında olduğu için olmayacağı yazıyor. |
Sorin'e veya başkasına hiç gerek yok orada İbrahim Akın var.Stoper almamız lazım bizim.Bu takım geçen sene 39 gol yedi,bu sene de yer.Ne Delgado,Ne Nobre,Ne Sorin bir şey yapamaz buna.Ya Galatasaray'ın defansına bakın: Song-Tomas , adamlar bir de şimdi Tolga Seyhan'ı alıyorlar.Bir de bize bak : Gökhan Zan-Koray.Biraz gerçekçi düşünelim.Bu defansla Beşiktaş bu sene yine üçüncü olur. |
Alıntı:
fb ve gs de 34 gol yedi .kanat oyuncusu lazım sol kanat iyi olursa sağada faydası olur ayrıca antremanlarda iyi orta yapan kanat oyuncuyla oynamak defansıda güçlendirir bu defans türkiye için yeterli bence |
Alıntı:
|
koray abi doğru söylüyosunda peki neden yönetimden bir açıklama yapılmıyor peki sorin olmayacaksa kim olacak ? pineda-gilberto-ze roberto-lopez ? ? ? |
Delgadoya 5 milyon euro yu veremeyip Ülkere aldıran bu yönetim Sorine 8 milyon euroyu hayatta ödeyemez |
ewt ztn 8 milyon €'yu hpsini bjk vermiyecek..şuanda sponsor arıyorlar ve geçen günlerde gazete yzdı rahmi koç bir bjk'li olarak paranın %70 civarında karşılayabilirmiş |
herkes bir Sorin tutturmuş gidiyor, bırakın Sorin' i Juve küme düşerse BEŞİKTAŞ' ımıza yakışacak adam Zambrotta'dır Koy sağ beke oynasın, koy solbeke oynasın, koy ön liberoya veya açığa gene oynasın, pas versin, top kapsın, gol atsın Sorin' e bonservis olarak vereceğime Zambrotta' ya maaş olarak veririm 5 milyon euroyu, koyarım takıma, hem taraftarı mest ederim hemde keyfime göre bir maç karşı takımın sağ bekini bir maç sol bekini yerlerde süründürürüm :) |
Türkiye`de Saat: 12:02 . |