![]() |
Nobre'ye tepki var Nobre'ye tepki var Perde arkası... Beşiktaşlı taraftarlar dün basın toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle Nobre'ye tepki gösterdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Nobre'nin, yaptığı açıklamalar Beşiktaşlı taraftarların tepikisini çekti. Taraftarlar, kartalhaber'e gönderdikleri mail ve fakslarla Nobre'yi eleştirdi. Nobre, "Daum'un ayrılacağını bilseydim belki Fenerbahçe'de kalabilirdim. Alex, Sergen'den daha iyi bir futbolcu" sözleri Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Taraftarlar, "Nobre, Beşiktaş'ta futbol oynadığını unutmasın. Yönetim, Nobre'yi uyarmalı" yorumunu yaptı. http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=6739 evet haber böyle arkadaşlar ii ama adam gönlünden geçeni söylemiş bazıları gibi anında kıvırmamış bunda kızacak ne var hatta sevinmemiz lazım bize çabuk uyum sağladı bizim gibi davrandı diye sahtekarlık yok yani kimseye şirin görünmeye ihtiyaçta yok demekki yorumlarınız nedir arkadaşlar.. |
nobre ye bir kaç laf etmek isterim burası ezikbahçe değil BEŞİKTAŞ ona göre ayağını denk alsın |
usta herkaesin kendi düsüncesi vardir saygi duymak gerek,gercekten gelir gelmez icinden geceni söylemis,böyle adamlardan korkmamak gerek,bizi sirtimizdan vurmazlar |
fazla söze gerek yok . Kaynak herşeyi açıklıyor. Milleti gaza getirmeye kalkıyorlar. Ya bi rahat bırakın şu takımımızı. |
fazla ustune gidilmemeli daha sezonun basi böyle seyler takıma zarar verir! |
Kimse Sergenden Daha İyi Bir Futbolcu Var Diyemez mi ? Ne Saçma Yahu :) Sergenden Daha İyisi Var Sergenden Daha İyisi Var Benide Eleştirin İş mi Bu ? |
arkadaşlar ökuz altında buzagı aramıyalım basının uydurması bunlar |
haber yalan da olsa da nobre bu tür fikirlerini kendine saklamalı,basın toplantısında söylenecek şeyler değil |
bence nobre boş boşuna aldık onun yerine sorini alsaydık ya ezik bir takımdan gelip burda kral olmaya çalışıyo yapmayalım arkadaşlar o eziklerden kaç adam çıkmış ki buda çıksın |
abi kaynak herşeyi açıklıyo zaten |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |