![]() |
ağalar kendi düşüncesidir. ona göre öyledir. bana göre maradona sana göre pele aynı şey. adamın kendi düşüncesidir. bu eleştiri saçma bence. istediğini söyleyebilir. bu konuda. |
Bence nobre iyi transfer bırakalım bu safsataları da nobre den bu sene nasıl faydalanırız ona bakalım o bir beşiktaş lı artık unutmayın |
bu kartal haber besiktası bozmaya calısıo |
Alıntı:
|
bu habere sadece forza MARCIO diyorum....çekin pis ellerinizi beşiktaşımızın yakasından ********ler..bizi futbolcumuzla karşı karşıya getirmeye çalışmayın...bu sene ligde bazılarına nal toplatacağımız belli olunca hemen önümüzü kesmeye çalışıyolar...ama en güzel cevabı -hem forzada olsun hem kartalhaberdeki yorumlar olsun hemde burdaki yorumlar olsun- sağduyulu büyük beşiktaş taraftarı vermiştir bu ******** rengi bozuk habercilere... |
bence bu tür olaylardan dolayı tepki koymak yersiz.zaten taraftar olarak bazı futbolcular baskımıza dayanamayıp gitti bari yeni gelenlere sahip çıkalım.gereksiz polamiklere yer vermeyip yapıcı olmakta fayda var derim... |
ya bırakın yaa TAM BOMBA HABER ağzından duymadan inanmayın arkadaşlar..... karıştırmya calısıolar bizi kaale almayalım:D |
ne derse desin simdi besiktas li oldu ve besiktas a da gol atacak |
zaten o kartalhaber.com cok yallan yaziyor ! bi aralar yaziyordu ki ergün Pembe besiktas ta inanmayin ! |
tümör ben beşiktaşlıyım dedi de ne oldu. nobre bu sözleriyle dürüstlüğünü kanıtlamıştır.... |
| Türkiye`de Saat: 17:27 . |