![]() |
kesinlikle sorin ne roberti. ayrıca roberte sol açık diyen arkadaşlar unutmasınlarki sorin daha iyi orta açıo, daha iyi çalım atıo, daha çok mücadele edio, robert bi frikik atıo. sorin bi hücumcu ne yapması gerekiosa yapan bi adam. kesinlikle gelmesini isterim ama roberti asla |
Alıntı:
|
birbirimizle tartışmayalım, birbirimizin futbol bilgisini sınamayalım. konu başlığına uygun gidelim. Rastgelsin. |
mademki robert besiktas formasini giyecek , desteklemekten baska caremiz yok .... |
aslinda defansin soluna sorin alinsa önündede I. Akin oynasa, nasil olurdu?;) Hem defans toparlanirdi böyle tecrübeli biriyle hem sol kanatta degisken gidip gelirlerdi Ibrahimle... |
Arkadaşlar, Robert havasını bulursa yeni Pascalımız olur, çok hırslı agresif bir oyuncu ve kanat oyuncusu için çok golcü, firiklerde ve 18 dışından şutlarda harika, hocalarla genelde sorun yaşayan bir adam, sene ortasında ben gitmek istiyorumda diyebilir, biraz pisikopat yani :) Ama şu newcastle da oynadığını oynasın iddia ediyorum, robert yazılı formalar satış rekoru kırar. Aşağıdaki videoya tıklayıp izleyin. http://video.google.com/videoplay?do...Laurent+Robert |
roert ı adam edecek tek insan tigana ve tigana bu sezon türkiye robert ı konuşacak diyorsa birbildiği vardır ! |
ne kadsar cok frikik golu warmıs ya. |
Yaptığı ortaların videosunu bulmaya çalışıyorum, inanılmaz sert ve kavisli ortaları var, 8-2lik rosenburg maçında 6 golün ortasını yapıp tarihe geçmişti, nobre ile boboya çok gol attırır. İşallah tigana adam eder de şöyle bir futbolcu izleriz ya, Newcaste 2002 senesinde bunu almak için 10.5 milyon sterlin ödediydi. Ya Newcastle bu adamı almak için 2002 senesinde 10.5 milyon sterling ödemişti (20 milyon dolar) , acaip sert ve kavisli ortaları var, nobre ile boboya çok gol attırır, 8-2 lik rosenburg maçında 6 golün ortasını yapıp tarihe geçtiydi. Tigana bunu adam ederse, müthiş bir futbolcu izleriz, offff tadından yenmez valla. |
robert zaten 2.baharını yaşamak istiyor herkeze robert ın ölmediğini göstermek için elinden geleni yapacaktır |
| Türkiye`de Saat: 16:39 . |