![]() |
Hep söylenen mi oldu?, Bilinçli bir hareket mi? Yoksa ??? Hep medya da özellikle beşiktaşlı yazarların söylediği geçen senelerdeki maçlarda yaşanan olaylardan dolayı belli olan o maçları oynayan hiç bir oyuncu beşiktaş da kalmamalı temizlik yapılmalı olayı bilinçli olarak gerçekleşti mi yoksa mevcut transfer politikası tesadüf mü ? Yada Tigana mı belirledi herşeyi ? |
bence tigananın istedikleri yapılıyo |
kesinlkile , tigananin dedigini yapiyo yonetim , ii de yapiyo ama bu yil da erken havlu atarsak yonetimin tutunacak hicbirseyi yok |
tigana yaptı ve arkasında duralım güvenelim |
bende tigana diyorum delgado konusunda sinan engin in tv8 de söylediklerini de hatırlıyorum, delgado sergen in çift ayaklısı diye Alınması zor ama alınırsa çok iş yapar diye Ve bir de en önemlisi Tigana ya güvenin çok olumlu transferler yapacak diye |
saece tigananın dedikleri yapılıyo ama bence bu hareket de yanlış birazda yönetim söz sahibi olmalı.5 hafta sonra tigana giderse,bjk lige havlu atarsa nolcakkk napacazzz |
tigananın dedikleri yapılıyo. herşeye eyvallah da şu robert deki ısrarı yüzünden gıcık olmaya başladım tiganaya |
herseyi tigana yapıo gibi gozukuo ama sonucta yönetim de istemedigi oyuncuyu almaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
insallah sampiyon oluruz diyecegine , ne diosun sen , negativ insan :D |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |