![]() |
Başkan olmak, lider olmak Beşiktaşımız şampiyonluğu o malum topçunun gittiği takıma kaybettiğinde, Yıldırım Demirören ve Kıvanç Oktay yönetimden ayrılmıştı. 100. yılda çok başarılıydılar ve tüm başarıyı kendilerine maledenler olmuştu. Zaman zaman tecrübesiz denilen bu yönetim taaa o zamanlardan gelmedi mi ? Peki yönetici iken başarılı olan bu kişiler neden Başkan olduğunda başarısız oldular? |
birlik yok şu anda kimse kimseyi çekemio. cinconda bile birlik var bizde yok. başarısızlığın nedenlarinden biri |
ya bu yonetim sadece azize nin agzini kapatmayi bilio baska bisey yapmayi bilmiyo, kulup yonetmeyi bilmiyo , transfer yapmayi bilmiyo .... |
kıvanç oktayın kafasına göre transfer yapmasından oldu ! |
Kulübün önünden geçeni aldılar, üstelik bazılarının kapının önüne koyduklarını, zaman kimin haklı olduğunu gösterdi. Bir sürü defans oyuncusu ve aynı mevkiiii adamı aldılar Bir çuval gol yedik |
arkadaşlar sezon başında yeni bir takım kurmuşken rakiplerimizden cok daha iyi transferler yapmışken beşiktaşımıza hic bir yarar ve fayda saglayamıyacak yazıları uygun görmuyorum saygılarımla |
Alıntı:
karamsar olmak, geçmiş kötü günleri düşünmek olmayacak bu topiği kapatalım, boşverin, yazmayın sağlıcakla kalın |
bu tür yıpratıcı konulara gerek yok . onlarda hatalarından pay çıkartmışlardır ve BEŞİKTAŞIMIZ için en iyi olanı yapma çabası içindelerdir. şuan transferde falan öndeyiz geçmişi kurcalamanın bi manası yok.önümüze bakalım.zırt bırt her konuyu eleştireceğimize herkes satada ve store lara saldırsın. |
Yönetici olmakla lider olmanın arasında dağlar var,lider sonradan olma birşey değildir,lider doğulur ,sayın başkan emirleri yerine getiriyor ama emir veremiyor fark burda... |
Tum hata ilk senede hoca gelmeden transfer yapan Kivanc Oktay ve o oyuncular kullanamayan Del Bosque ve Riza'da. Bence Besiktas kadro olarak iyi oyuncular aldi, ama Del Bosque'ye zaman taninmadi ve Riza ise kendini hala bir Anadolu kulubunde saniyordu. Bence Riza'nin yaptigi hatalar yonetimden bile fazla. |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |