![]() |
FOrUMDA yeniyim ne yapmam gerek? ARKADAŞLAR ben forumda yeniyim ve açıkcası ilk kez bir foruma katılıyorum ve ne yapılması gerektiğini bilmiyorum olayı biraz bana açarmısınız yardımcı olabilirmisiniz????????:wavey:Yoksa UYUCAM BURADAAAA:sleep:YANİ BU KONU BENİM İÇİN AÇIKCASI ŞÖLE BİŞEY OLDU:toilet:................İŞİN ŞAKASI BİYANA BİZAMET YARDIM :) |
abicim neye yardım isitiyosun ben anlamadım ki :D takılkafana gore konulara gır gorusunu bıldır katıl saka yap yap bişiler işte gel benım arkadasım ol mesela :D:Dhadı buradan nbaslayalım arkadasız ok.. gerısınıde sen getır artık :D ii eglenceler... |
konulara yorum yaparsın oyunlarımız var oyun oynarsın bizde öyle yapıyoruzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aramıza hoş geldin... giriş yaptıktan sonra yeni mesajlar bölümünü tıklarsan güncel spor, magazin, son dakika.. tüm haberleri görürsün... konu eklemek için haberin hangi konuya bağlıysa (spor, euro2008, serbest kürsü, oyun vs..) onu tıklıyor, yeni konu diyor ve konunu açıyorsun.! açılan bir konu hakkında yorum yapmak için ise konunun içine girip, cevap yaz butonunu tıklaman yeterli... chatbox veya diğer konuları yukarıda yer alan "Beşiktaş Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarın Sesi !. " bölümünden görebilirsin... kafana takılan birşey olursa mod arkadaşlar veya biz yardımcı oluruz ;) iyi forumlar |
Alıntı:
Canım çok ilgili ve alakalısın tebrikler ayni ben :D |
Avatar yapmışsın.. İmzana resim eklemişsin. Hiç ilk defa foruma üye olan bireyi andırmıyorsun.. Kafa bulduğunu düşünüyorum.. |
Zaten bu konu açılalı baya olmuş ;) |
Bende yeniyim banada yardım edin :D |
Bende yardım istiyorum:D |
Bu nasıl bir site bizim gibi mağdur yeni üyelere yardım edilmiyor :D |
Ayıp denen birşey var yav. neden yardımcı olmuyorsunuz:D Avatar değiştiremiyorum:D |
buyrun yardım ve destek hattına hoşgeldiniz:D |
ben yeniyim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende msj yazamıorum nasıl yazabilirim bu yazdığım mesaja aldırmayın yardımcı olabilir misiniz 850 küsür mesajı nasıl attığımıda bilmiorum:D |
geyık amaclı acılan bır konu olmus anlasılan konu kapanmıstır. yardım ısteyen benımle ırtıbata gecsın ben yardımcı olurum |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |