![]() |
Le Mans Macimi Tv Veriyormu ? Arkadaslar Le Mans Hazirlik Macini 8 Temmuz Cumartesi Canli Verecek Kanal Varmi |
anlaşmamız bitmediyse kanal d verir.zaten bjk tv olmuş doğan medya grubu tvsi.büyük ihtimal d gurubundan biri verir.bjk tv de arayan kelimeyi bilenlere 100 ytl verir. tövbe tövbe... |
o saçma şeyi kaldırsınlar ya hiç hpşlanmadığımız birşey yapın bi program antremanlardan izliyelim bizde!!! |
yaf bıraksınlar bu kanal d yi yaa ilker yasinle gökhan telkenar yüzünden mac izlemiyom ya bu kadar salak konuşulmaz ki başka kanal mı kalmadı >:( |
Alıntı:
|
ya bu ne gıcık tv kendi takımımın tvsinden nefret etmeye başladım. bütün gün tenis maçı. maçı bırakın versinler de bidaha bi daha tekrarlarını veriolar. 4-5 oldu sharapovanın aynı tenisciyle maçını görüom. bide o tel le ara kazan falan saçmalık ya bu ne. inşallah tv bizim maçı verir de takımımızı görmüş oluruz |
yok arkadaslar baktım da kanal d vermiyo kayserinin maçı var sonrada tv makinesi var |
yok abi BJK tv maç falan veremez.maçın olduğu saatlerde yine ya tenis yada şekilde kaç tane yuvarlak vardır gibilerinden sorular soran,insanda gerizekalılık duygularını depreştiren bir spor kanalıyla alakası olmayan bol bol arayın hadi ama milyarlar sizi bekliyor diyen sonunda size salak gibi 50 ytl verip 2 saat sırıtan fondotenli kontör avcılarının programından başka bişey olamaz. |
kanal d verir buyuk olasilikla |
inşallah verir ya ben takımı ufaktan da olsa artık görmek istiyorum özellikle Delgado yu :D |
vermesi lazım vermezse olay çıkar kayseri maçını bile verıyor..olmadı show veriri hazırlıkları o verdi geçen sezon.. |
show tvde de trabzon hazırlık maçı var galiba c.tesi |
bence birisi önder olup bjk tv'yi istediğimiz gibi bir kanal şekline sokmamız gerek. antreman, maç sonu, eski maçlar kaç gündür bakıyorum bjk malatya paf maçı yuh be kardeşim kimse görmüyormu bunları... |
Bjk Tv nin amacı ne o zaman.En azından hazırlık maçlarını Bjk Tv vermeli.Basına açık olan idmanları yayınlasınlar.Futbolcularla reportaj yapsınlar sürekli.Nedir yani bi kız cıkıyo.Hadiiiii arayannnn yokmuuuuuu 100 YTL vericammm allahım yaa.Olmuyosa da bıraksınlar bu işi rezilliğin alemi yok. |
o 100 ytl olayı her kanalda var süper rezillik.. |
valla ben izleyemiyom kablolu var ama bjk tv bu kadar rezil olamaz |
az önce bjk tv'de gördüm, maçı bjk tv veriyor |
Alıntı:
|
kanal d veriride ilker yasin berbat anlatıyor bir maç anlatırken belki 50 defa "lazım" kelimesini kullanıyor |
isallah kanal d veriri. |
yaw kanal d de cumartesi gunu kayserinin maci var |
kablolu tv sii olan nasıl izleyecek versin kanal d herkes izlesin |
inşallah Verirler Maçi..valla Kim Verirse Versin Yeterki Versinler Merakla Bekliyorum Bu Maçi 2007 Model Kartalimizi Görelim Değilmi:) |
her sene kanal d veriyor bu senede o verecektir ! |
delgado yu görmemiz lazım |
arklar butun kanallara baktım hiçbiri vermıyor suan ki programa göre... sonradan alırlar umarım..yoqsa genc kartallarımızı seyredemıcez .. |
verirler arkadaş sabırlı olun biraz |
inşallah saatide uygundur |
kesin banttan verirler. |
ya hangi kanal wercek acaba bant falan istemioruz keşke bjk tv werebilse!!! |
tv vermesse kötü yeni takımı 90 dakka göremicez |
Star Verİo Cumartesİ Saat 20.00 Da Herkesİn Bİlgİsİne |
Le Mans Maci Satt 20.00 Cumartesi Günü Star Verio Herkese Duyurulur |
oh be alalım biraları izleyelim kartalımızı bu sene çok keyif alıcaz umarım |
Türkiye`de Saat: 17:59 . |