![]() |
Bobo idmanda PARASINA zam yapılmazsa kalmayacağını, hatta antrenmanlara çıkmyacağını açıklayan Bobo dün siyah-beyazlı takımın idmanında yer aldı. Yönetimin "Her çıkmadığın çalışma için 20 bin dolar ceza keseriz" dediği belirtilen Brezilyalı futbolcunun bu uyarılardan sonra geri adım attığı dile getirildi. Sinan Engin de "Bobo önce adam olacak" diyerek tepki göstermişti. |
Çok yüz bulunca böyle oluyor işte |
ilginç... |
MİDEM BULANIYOR ARTIK VALLA |
ya arkadaşlar Tomáš Zápotočný nerde hiç bir bilgi yok aldılar mı? almadılar mı? |
sıktı artık bu bobo:evil: |
kafasını çok karıştırdılar...boboda neoldum delisi oldu... |
defolsun gitsin bu işde bitsin bu kafayla bize yararı olmaz bu adamın |
ben böyle bişey dediğinine inanmıyorum.. medya medya o kadar.. |
Kalacak mı gidecek mi, bi kesinleşse şu, bizde rahatlasak o da... |
eger bunlar medyadan yalanlama değilse atılsın su adam yaa |
bu haberlere inanılır mı yaa kesn yalandır buda bi çogu gbi.. |
bence ilk önce ruh olucak arma sewgisi saygısı ama bobo bunu kaybetmiş gitmesi taraftarıyım ben |
Alıntı:
aynen bendeee |
medyanın uydurmması |
yönetim boboyu göndermek için yalan haber yaptırtıyor başka bişey değil |
Bobo kalacak merak etmeyinn |
yhaa bnlarda yalann wallaa yönetimin agzındn bişe duymadann görmedenn artık medyaya inanmıcaksnnn |
tek yapacakları; ya sözleşme yenileyecekler, yada güzel bir para karşılığında satacaklar(bu arada kayserispor gökhan ünal'ı 6 milyon € ya verdi) bobo 10 tane gökhan eder... |
Alıntı:
|
ben de kesinlikle inanmıyorum... şükürler olsun Bobo idmanda:D |
BoBo isterse eLinden qeLenin ENNN iyisini yapabLcek kapasteye sahiP ! Bıktık demektense desteklemeyi deNemeLiyiz... |
Hayırlısı |
bence bobo ya herkes çok haksızlık ediyo , ne yaptı anlamadım yani ,bobo bize çok fazla sevinç yaşattı belki geçen sezon verimi diğer senelere göre azdı ama oda buna üzüldü, gitmesini istemiyorum bu sene herkes onu tekrar hatırlayacak göreceğiz onu çooooooooooooooook seviyorum |
Alıntı:
çooook katılıyorummm bende çooook seviyorum boboyu gitme bobo nolurrrrrrrrr aşkımmmm şhekerimmmm boboomm |
bobo 2008-2009 sezonunda yine karakartalımı uçuracak. haydi bobo sana desteğimiz ve güvenimiz tam. |
yha benim aşghmm demez öle şey adam beşiktaşımızın iiliği için çalışıo bencede medya medya medya |
basının uydurması öyle olsa adam zaten cktan gıderdı |
Türkiye`de Saat: 03:22 . |