![]() |
Holosko:bu sezon beni durduramazlar!!! Holosko: Bu sezon, beni durduramazlar BEŞİKTAŞ’In yıldız oyuncusu Holosko, iddialı konuştu. Genç oyuncu, geçen sezon yakaladığı performansı bu yıl da sürdüreceğini ve rakip savunmanın kendisini durdurmak için zorlayacağını iddia ederek, “Beni kimse durduramaz” dedi. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c34165.jpg |
Valla bu sene en çok güvendiğim oyuncusun, çok büyük patlama bekliyoruz senden, takım geçen seneye oranla çok daha iyi, bu senin de performansını artıracaktır, bizi hayal kırıklığına uğratmazsın inş... |
Bu sene daha çok gol atıp attırmanı bekliyoruz |
yürüüü be holosko seni kim tutar :D sana güveniyoruz :D:D |
çok güveniyorum bu adama |
holosko seni zaten geçen senede kimse durduramadı bu sene en az 15 gol atmanı bekliyoruz. |
inşallah ddiği gibi olurda kimse onu durduramaz |
açıkcası sadece holosko değil bu sene delgado da patlama yapacaktır inşallah... |
yürü be holoskoo..:D |
inş. cnm bnm |
tbi durduramaz kimse(;şmpiyon olcaz beaa!!(inş) |
bence takımımız iiye doğru gidio we kendine güwenen harbiden başaran insanların olması çok güzel |
tek korkum holoskoyuda sonunda bobounn akıbetıne uğratmazlar inşallah |
hadi bakalım inşallah golosko |
fırtına beee fırtına seni tutabilene aşkolsun sen bizim torres'imizsin:D |
önce uefanın tozunu attıırr sonada Ligin :D |
inşşş |
yürü be holosko kim tutar seni |
aynen katılıyorum bu sene fazlasıyla iş yapıcağından eminim |
Bu taraftar senden çok şey bekliyor...Haydi Holoskoooo!!!!!!! |
holoskoya fazlasıyla güveniyorum hele inatçılığına bayılıyorum ve en sevdiği özelliği beşiktaşı severek oynaması inşallah dediğini yapar |
Durmaa civciviM ßu seNe :D:D |
:angel:Durmaa civciviM ßu seNe seNden chq şeY beqliOrzz :D |
onuda simartacaklar menajerler onunda aklini celecek ,boboya yaptiklari gibi |
holoskoyu iyi ki almışız maşallah adamın hızına kimse yetişemio bu sen en az 20 gol bekliyorum bn holoskodan |
ooooooooo hooooolosssssssssskooooooo |
inşallah koçum ya busne sampıyon olalım artık yanı |
DelgaBoboLosKo Bu sezon Takımımızın Süper Starı Holosko Ve Diğer Yıldızlarımız Bobo Nobre DeLgado TeLLo bu Starlarımızdan Geçen Sezonki Performanslarından Daha süper Bir Performans İzeleyeceğiz. Ben Hepsine Güveniyorum . . . |
hemen havaya girmemek lasım... ama yinede en büyük umudumuz holosko... |
seni ancak hakemler durdurur :):) |
hadi bakalım inşallah dedigin gibi olur |
Holosko Holosko... |
helal sana be holosko boboyla süper ikilisiniz ikinizede ççoooo..k güveniyorum yürüyün be gülizar da kimmiş kaval kmmiş siz onlara bin takarsınızzzz |
holoskoooo we bobomm çokk ii işler yapçak bu sene inşşş güwenimiz tam inancımız SAĞLAMM |
inşallah durduramazlar... |
asil patlama'yi ya delgado ya holosko yapcak :D bence delgado , tello , holosko ve diyerleri ortalar nobre, bobo,batu,necip atar insallah |
inşallah öyle olurda eğer holosko bu kadar ii olursa o kadar ii paralara rağmen satılmayan bobo nasıl oynayacak yada kim yedek lacak |
Türkiye`de Saat: 21:31 . |