![]() |
kimse yoğurdum ekşi demez ben pek güvenmiyorum inşallah ben yanılırım zaten dediklerini 1 yaparsa açıkara şampiyon oluruz UEFA da gelir dokunmayın keyfimize hadi hayırlısı... |
hayırlısı neyse o olsun |
sol açıkda müthiş oynar birde duran topları vuran kişi sayımız arttı delgado kleberson i.akın ali tandoğan ve robert gelirse robert |
laurent boş bir futbolcu değil ama eskisi gibide değil. eski günlerine dönmek istiyormuş. bakalım dönebilecekmi? |
Robert e benim pek güvenim yoktu, ama son haberleri okuduktan sonra herkesin son bir sansa ihtiyaci oldugunu düsünüyorum.Haydi hayirlisi!!! |
Klas bir futbolcu idi umarım eski günlerine döner. |
o bolgede ibrahim akin daha etkili olur |
bu adamı ilk önce paris te izlemiştim.oradaki formunu yakalarsa delgadoyu bile geride bırakır.toplara hami gibi düz isabetli ve çok sert vuruyor.rüştü ve mondragon bu sene sakat kalabilir benden uyarması |
Şartlı Sözleşme Benimde Aklıma Yattı Aslında Olabilir.. |
ya ben bu adama güveniyorum ancak taraftarın istediği belli en azından bir yıldız oyuncu bu taraftarı daha çok ateşleyecektir gerçi kleberson var ama...:) yinede bir aimar-sorin gibi bir yıldızın alınması bence çok daha iyi olurdu keşke yabancı sınırlandırması olmasa veya 7 olsaydı :) |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |