![]() |
Tigana : İyi ki Zico geldi! İyi ki Zico geldi! http://www.stargazete.com/resimler/s...072006/s02.jpgBeşiktaş Teknik Direktörü Tigana’dan Fenerliler’i kızdıracak sözler Fransız çalıştırıcı, ‘Zico iyi bir hoca değil. Kariyeri yok, tecrübesi yok. Onu çok iyi tanıyorum. Eğer Scolari gelseydi bizim için çok kötü olurdu’ diyerek Sarı-Lacivertliler’in yarasına tuz bastı KÖTÜ SEÇİM BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, Fenerbahçe’nin anlaştığı Brezilyalı Zico’yu beğenmediğini söyledi. Yakın çevresine konuşan Tigana’nın, ‘Fenerbahçe iyi ki Zico’yu aldı’ yorumunu yaptığı öğrenildi. HATA YAPAR! ZİCO’NUN iyi bir teknik adam olmadığını ifade eden Fransız hocanın, ‘Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Çünkü Fenerbahçe 100. yılında şampiyonluk için çok bastıracaktı. Brezilyalı tecrübesi olmadığı için kritik maçlarda strateji hataları yapabilir. Bundan faydalanacağız’ dediği ifade edildi. STRESİ KALDIRAMAZ FENERBAHÇE’Yİ safdışı bırakabileceklerini savunan Jean Tigana’nın, ‘Zico bugüne kadar Avrupa’da çalışmadığı için büyük baskı altında olacak. Fenerbahçe büyük bir camia ve başarı bekliyor. Zico’nun bu stresi kaldırabileceğine ihtimal vermiyorum’ diye konuştuğu belirtildi. HAKLI ÇIKACAĞIM FRANSIZ teknik adamın sözlerine, ‘Tecrübesi ve kariyeri yok. Fenerbahçe iyi ki Portekiz’in hocası Scolari’yi getiremedi. Çünkü o gelseydi bizim işimiz çok daha zor olurdu. Scolari’nin kariyeri ve büyüklüğü ortada. Lig başlayınca haklılığımı göreceksiniz’ diyerek nokta koyduğu öğrenildi. Transferin lideri BEŞİKTAŞ oldu! KADROSUNDAN Sergen, Çağdaş, Cordoba, Juan Fran ve Tümer'i gönderen Beşiktaş, yaptığı flaş transferlerle ezeli rakiplerine fark attı. Burak, Fahri, Serdar, Runje, Delgado ve son olarak Bobo’yu alan Beşiktaş, transfer sezonunun şampiyonu oldu. F.Bahçe Rüştü, Tümer, Uğur; Trabzon Çağdaş, Umut, Cem ve Murat’ı alırken, G.Saray transfer yapamadı. Pineda’da sorun yok BİR yabancı transferi daha yapacak olan Beşiktaş, Meksika’nın Cruz Azul takımında oynayan genç oyuncu Pineda ile her konuda anlaştı. Brezilyalı futbolcusu Goncalves Ailton’u göndermek isteyen yönetimin, bu sorunu aşar aşmaz Pineda’ya imza attıracağı öğrenildi. Ancak Pineda’nın Fransa kampına katılmasının beklenmediği ifade edildi. İ.Toraman: Herkesi geride bırakacağız BEŞİKTAŞ’IN Milli futbolcusu İbrahim Toraman yeni sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray’ı geride bırakarak şampiyonluk ipini önde göğüsleyeceklerini söyledi. Kendisine ait internet sitesinde konuşan Toraman, ‘Büyük Beşiktaşımız taraftarlarımızın da desteğiyle 100. yılını kutlayan Fenerbahçe’yi ve son şampiyon Galatasaray’ı geride bırakarak 3 yıl aradan sonra özlediği şampiyonluğa ulaşacaktır. Yeni transferlerle güçlenen kadromuz bunu başarabilecek güçte. 2010 yılına kadar imza attım’ yorumu yaptı. KEMiK SESLERi Tigana’yı kızdırdı! FRANSA’DA yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş’ın idmanları kıran kırana geçiyor... Teknik patron Tigana dün futbolcularını ilk kez çift kalede görme imkanı bulurken, sert geçen maçı sık sık durdurmak zorunda kaldı. Murat Şahin’in yönetip sık sık kart çıkardığı maçı Yeşil Takım 5-1 kazanırken, 2 gol atan Delgado göz kamaştırdı. Kleberson, 40 metreden attığı şık golle alkışlandı. Öte yandan, Ali Tandoğan’ın tedavi için bugün İstanbul’a döneceği açıklandı. kaynak : Star |
işaallah dediklerin cıkar tigana |
inş.haklı çıkarsın mösyö tigana.. |
dogru demis tigana zico teknik direktor deil.. |
daha beter olur ezikler ins |
ya bu zico futbolcu olarak cok basarılı bi adam mıs hatta beyaz pele falan diyolar bu adama ama teknik direktör olarak pek parlak denemez |
biz şampiyon olalım da gerisi bizi ilgilendirmez |
Hehe rekabet simdiden kizismaya basladi, Tigana'yi gun gectikce daha cok sevmeye basliyorum.:) |
umarım bu sefer yalandan salamıyosundur |
böyle bişey söyleyeceğine ihtimal vermiyorum sonuçta hiç bir teknik adam diğer eslektaşlarını böyle aşalamaz yalan haberdir |
sallama haber, tigana çıkıpta başka bir takımın teknik direktörü için bu şekilde atıp tutmaz.. |
Jean Tigana Cok Akıllı Bir Teknik Adam ve Söylediklerine Aynen Katılıyorum..! Ezikler Bu Sene Varya.. Yerin Dibine Girecekler Insallaaaaah.! |
Alıntı:
|
Zico da Hagi nin Bursa ya yaptığını eziklere yapar... |
Alıntı:
|
Ezikler baştan kaybetti zaten...100. yılları kabus yılları olacak! |
sallama bir haber olduğu çok açık ortada... Eğer söylediysede büyük hata yapmış Kendi işine baksın rakipleriyle uğraşacağına başarılı olmaya baksın. daha kendi rüştünü ispatlayamadı henüz... |
bu kesin böyle bir söz yoktur bu star ********leri feneri gaza getirmeye çalışıyo |
haber yalan galiba. ama zico bellli zaten hiç bi başarısı yok. çok dandik bi seçim yaptılar. sonu daum dan kötü olcak. ayrıca robert gelmedi mi ne pinedası. ama keşke denilson,sorin,pinedadan biri gelse |
İşallah dediği gibi çıkar gerçi %99,9 dediği .ıkar çünkü ziko'nun tecrübesi az onun için takımı yürütemez |
tigana beyefendi bir teknik direktor kesinlikle boyle dememmistir |
Seviyesiz basından bir yalan haber daha. Bu adamlar hangi yüzle bu yalanları yazar ve sonra da utanmadan insan içine çıkarlar anlamak güç. Ahlaktan nasibini almamış bu kişilerin kendine de saygısı yok. Neyse, başka takımların hocaları da, futbolcuları da, başkanları da bizi ilgilendirmez. Tigana da bunları söyleyecek biri değil. |
bence de bu sözler tigana ya ait değildir Kürdanının kağıdını yere atmayan ve cebine koyan bir adam bu şekilde konuşmaz gibi geliyor.... Tigana kendi işine bakar, Bu gün okuduğum bir haber de, Ali Gültiken Sergen hakkında yorum yaptığı için Tigana kendisine kızmış, biz işimize bakalım demiş Tigana nın tek gündemi var o da Beşiktaş.... |
isallah cikar :D |
bu haberi okumadan önce aynı şeyleri düşünüodum ama şimdi düşünmeyi bıraktım aynen katılıorum bravo tigana her zaman arkandayızzz |
bence de iyi ki geldi ama Tigana böyle bir şey demez o ayrı mesele... |
ben tigananın böle bişi söledigini sanmıorum... tigana kimseye bulasmaz kendi işini yapar gibi gelio. |
zikko teknik deil ki direktör olsun muahahah |
konuyu açan arkadaş haberin kaynagını yazmıs ama sanıyorum tamamıylayalan ve sallama haber yapmıslar.tigana düşüncelerini söleyebilir ama febe teknik direktörünü karalayıcı ifadeler kullanabileceği en son seydir. |
ehehe bende sevindim febelere bu adamın gelmesine :) ama tigana nın zamanında brezilyanın beyaz pelesine bu şekilde karalayıcı ifadeler kullanıcagını hiç sanmıyorum.. konuyu açan arkadaş haberin kaynagını da yazmıs. tahmin ediyorum ki yalaka medyanın kolpa sı bu haber |
arkadaşlar ziko nun geldiği iyi oldu bu sene o takımı(ismi lazım değil)lig sonların da görürüz |
ziconun gelmesi iyi oldu herif tecrubesiz tigana gayet guzel demis |
paylaşım için saol |
tigana adamı tanıorsa zicomudur fikomudur onun ne zaman ne yapacağını bilir ona göre oyun sistemini belirler bu güzel bir haber bence |
ZICO BİR KUMARDIR!..http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0708145448.jpg Fenerbahçe'nin 100. yılında takımı emanet ettiği Brezilya ve dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından biri olan Zico ile ilgili geldiği ülke olan Japonya'dan bir gazeteci ilginç değerlendirmelerde bulundu.. İşte, Japon gazetesi Yomiuri'den Jim Allen Yeni Şafak için yazdığı yazı; Zico'nun oyunculuk kariyerine kimsenin bir laf kondurması mümkün değil. Teknik direktörlüğünde fazla bir tecrübesi yok. Deneyimsiz olması nedeniyle taktiksel hatalar yapıyor. Bir süre CFZ'de çalıştı ve sonrasında milli takım ona teslim edildi. Almanya'da Jurgen Klinsmann nasıl sürekli Amerika'da bulunması nedeniyle eleştirilyorsa, Zico da Japonya'yı Brezilya'dan yönetmeye çalıştı. Bu nedenle medyadan büyük tepkiler aldı. Milli takımdaki en büyük hatası Japonya'yı Brezilya gibi oynatmaya çalıştı. Oyunculara serbestlik verdi. Bugüne kadar organize bir şekilde oynamaya alışmış olan bir takımı, bireyselliğe iterek yanlış bir yol seçti. Teknik kapasitesi kısıtlı oyunculardan kurulu Japonya'yı 3-5-2 oynatmaya çalıştı. Sistem gereği defansta büyük açıklar verildi. Uzun yıllar Japonya'da yaşamasına karşın tek kelime Japonca öğrenmedi. "Zico'un pozitif yanları hiç yok mu?" diye sorulacak. Tabii ki var. Oyuncularla muhteşem diyalog kurabiliyor. Brezilyalı olmasından kaynaklanan bir sıcaklığı var. Kendisi dünya futbolunun yaşayan en büyük yıldızlarından biri. Bu da futbolcular üzerinde ayrı bir etki yapıyor. Tüm futbolcular kendisine saygı gösteriyor. İdmanlara çok önem verir. Antrenmanda kaytaran oyuncuların ilk 11'de şans bulması neredeyse imkansız gibi. Zico bir kumardır. "Tutmaz" diyemem. Ona biraz sabır gösterilmeli. Türk basınına bu konuda büyük iş düşüyor. |
ne hocalar var futbol hayatı basarılarla dolu teknık d. basarısız. zıcoda bunlardan bırı. tıgana sezon sonunda haklı cıkacak |
inş. şuanda zico fnerin transferlerin de durmdn oyuncu sllıo bnce: kfasından carlos-fabiano-ronaldo-crespo....hehe bnce de bnce de:D:D |
Beşiktaş ve teknik direktörü başkalarının başarısızlığını bekleyerek başarı sağlama peşinde koşmaz. Bizim hedefimiz iyi rakiplere karşı ezici üstünlük sağlamak olmalıdır. EZE EZE ŞAMPİYON... |
| Türkiye`de Saat: 16:00 . |