![]() |
tigana ve potansiyel yıldızlar arkadaşlar bilindiği üzere jean tigana henry,trezeget ve saha nın ilk hocası. daha bu oyuncular 16 yaşlarında iken tigana ile çalışma şansı bulmuşlar ve hepsi şuan birer yıldız. tigananın beşiktaşımızdan böyle yıldızlar çıkarabileceğine inanıyormusunuz? (serdar,burak,bobo,gökhan güleç,fahri) ben şahsım adına çok umutluyum....... |
evet ciddende adam kendini bu işe adamış gibi görünüyor bu adam mücadeleyi ve gençleri seviyor bu tranferlerinden de belli zaten en çok istediği delgadoydu o da alındı benim istediklerim alınmadı diyemez başarılı olmak zorunda ben inanıyorum güveniyorum |
dediğin çok doğru kardeş..tigana bu konuda süper..BEŞİKTAŞ dan da büyük yıldızlar çıkacak eminim..burda bulunduğu kısa sürede bunu gösterdi bana göre..g.güleç antep de yedek iken onu aldı ve yarım sezonda 11 gol attı güleç..inş.bobo,delgado,burak,fahri,baki gibi isimlerde aynı başarıyı yakalar..bize düşen tigananın arkasında olmak.. |
herkes görücek tigananın cok istedigi delgado büyük bi yıldız olacak |
daha altyapıdaki mehmet sedef kenan serdarlar var |
Emre Özkan benim yıldız adayım...88 doğumlu. umarım şans bulur ve kendini gösterebilir... |
bnce bu adamları çok ii yetiştirecek we ligde bir ilke imza atacağız 5 hafta önceden şampiyonluğu kutlayacağızz |
cok iyi adamlar aldık arkadaşlar hepsi parlaya bilir |
çok iyi transferler yapıldı inşallah bu sezon çok daha farklı olacak ancak ben yinede en azından tecrübesi olan ve abilik ypacak yıldız bir isim bekliyorum mesela sorin ! |
benim bildiğim kanoutenin de ilk a takıma çıktığında tigana onun hocasıydı. konouteyi de tigana sundu dünya futboluna |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |