![]() |
valla ben bu takımda ışık görüyorum inşallah çok iyi olacaz |
Alıntı:
Her takim boyle oyun kuruyor, sacma sapan konusmayalim lutfen. Takim cok iyi oynamadi, ama bunu zaten ilk macta beklemek imkansiz. En cok begendigim kesinlikle Baki'ydi, gorevlerini yerine cok iyi getirdi bence. Kleberson Brezilyalilarin gelmesiyle toparlamis kendini, Burak da yeteneklerini gosterdi, Serdar'in ise zamana ihtiyaci var. Beni en cok sevindiren defansin saglamligi, Koray ve Gokhan muhtesem oynadi ve surekli yabanci defans isteyenleri burada mahcup ettiler. Isterseniz yabanci defans alalim, Ibrahim Uzulmez de ilk onbir ciksin, o zaman cok mu mutlu olacaktiniz? Bu takim umut veriyor bana, bu sene sampiyonluk yarisinda kesin variz, sampiyon olurmuyuz onu bilmem. Klasik bir lafla bitireyim: onumuzdeki maclara bakacagiz.:D |
sağ ve sol kanata da iyi oyuncular bulursak yada oradakiler iyi oynarsa bence sorun kalmaz |
defans iyiydi. özellikle baki baya iyiydi. ortada kle fena değildi. daha çok hücumda görünmeli.sağ kanatta burakı çok beyendim bence ilk 11 in değişmezlerinden olacak. delgado daha hazır değil belli. nobre fazla top alamadı. ama kle bi top getirdi evlere şenlik koskoca kalede kalecinin üstüne vurdu nobre. i.akın girdikten sonra iyiydi. ayrıca çok beendiğim grafiteye de adım attırmayan defansa tebrikler |
bakiyi izlerken zago aklima geldi :) acayip kuvvetli adam ahah boga gibi kartalim benim be |
arkadaşlar bjk4ver'in dediğine katılıyom şunuda eklemeliyimki deli ibo bu takımda oynayamaz iyi bi sol açık acilen lazım l.robert olmadığına göre iyiki olmadı gilberto yada ze roberto mutlaka alınmalı kaldıki oyun şablonumuz cup diye oturdu tigana'yada mesajım şu hazırlık maçları arttırmalıyız bi kaç maç fena olmaz.... |
defansın önünde fahri ile başlasa defans daha iyi çıkar. klebersonda hücüma dönük daha iyi kullanmış oluruz ama ileride daha iyi olacağız. |
Baki'ye kuşku ile bakmıştık ama çok iyi çıktı. Diğerleri de zaman içinde takıma uyum sağlayacaklardır. Yeter ki biraz sabredelim... |
Alıntı:
|
takımımız iyi yolda bir iki takviye ile çok daha iyi olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 06:10 . |