![]() |
bence maci almamizdan ziyade önemli olan ortaya guzel bir oyun ortaya koymak, oyuncularin birbirleri ile uyumuda önemli tabi. |
uyumda önemli ama güzel oyun ve sonuca gitme becerisi yüksek olmalı bence |
zaten baştan belli olur bi şeyler olup olmayacağı |
star reyting rekorlari kiracak |
lemans kim ya 5 atarız....fransa da sıradan bi takım yeneriz kesin |
delgado yu merak ediyom |
maçı rahat alırız bence. yeni transferleri izlemek için akşamı zor edecem. |
İnşallahTigananın dediği gibi sahada çok koşan mücadele eden bi takım görürüz |
Kartal camiasına hayırlı olsun ne diyelim,izleyelim bakalım kartalımızı bu akşam,ben en çok matias delgado'yu merak ediyorum.. |
bugün beşiktaşımı izleyecem için çok mutluyumm.........kombine mi de aldım bu sene beşiktaş ile yatıp beşiktaş ile kalkacağız.... |
ooo Besiktasim oley Besiktasim oley Besiktasim oleyyyyyyyyy.. alıcaz maci.. |
arkadaslar maci euro star da veriyormu acaba???? yanarim vermezse...... |
Alıntı:
alem biter ortam biter ç@rşı bitmez doğru kardeşim bu beşiktaş adamı ne yapar bilion mu isyankar!!! |
star frekansları 11794 H 5632 |
arkadaslar euro star mi yoksa normal star mi veriyor?? |
ikiside veriyor maci |
ilk yarı bitti ii oynamıoyoruz delgado da aldığı bütün topları geri pas olarak değerlendirdi |
ilk yarı bjk geri dönük oynadı...nobre'nin dışında bir pozisyons yoqtu...ne iyidik ne kotuyduk idare eder şimdilik |
yedek kulubesine bakınca halimize üzüldüm kimse yoktu |
Alıntı:
|
kendimizi gösterebilmemiz için bu maç aslında önemli ama skor önemli deil bence,hadi KARTALIM SAHAYA |
Bu maça göre değerlendirme yaparsak geçen senekinin yarısı kadar güçlü bir takımımız var. |
maç tek kelime ile fiziksel olarak alınmış daha bizimkiler tektik fln antremanı doğru dürüst yapmadılar ancak fizik olarak bayağa iyi durumdayız diyebilirim ayrıca maçın en iyi adamları kleberson-burak-i.akın-nobre-g.zan-runje ve baki gerçekten iyilerdi ! |
bakiyi çok beğendim solda dinamo gibiydi ama delgado geriye çok oynadı ve fazla risk almadı |
cok abbartik DELgado diye |
ben bakiyi çok beendim..baya iyiydi..buarada mehmet sedef te ii oynadı,çocuk heryere koştu..delgado yu bekleelim görelim,elimizde patlamaz işşala :D ama takım bnce ümit weriyo..şampiyoluk gelebilir... |
Baki mercimek tek kelimeyle süperdi... |
ben bakiyi çok beğendim gerçekten çok iyi oyuncu bi kaç tane pozisyonda adam kaçırdı ama müdahelleri pasları top hakimiyeti hepsi genel açıdan çok iyiydi. Serdar da daha çok genç alıştıkça düzelecektir çok pas hatası yaptı ama bi o kadar da mücadele etti koştu tekniği zayıf değil ama çok heyecanlıydı ben ona güveniyorum. Koray gene bildiğimiz Koray dı soğukkanlı hareketleri kademe anlayışı falan eski bildğimiz iyi koray işte, gökhan zan iyiydi diyemem ama genel olarak görevini yaptı adamını kaçırdı bir kaç pozisyonda ama ikili mücadelelerde hava toplarında gene çok iyiydi, Runje yi pek anladım diyemem ama genel olarak gördüklerim defansla uyumu iyi ve refleksleri gerçekten iyi ama yan toplarda biraz şüpheliyim bir çok pozisyonda tereddüt yaşadı çıkmakla çıkmamak arasında, Kleberson çok iyiydi bence hem defansa yardım etti hem de hücumda süpriz koşular ve güzel paslarıyla öne çıktı, İ.Üzülmez oynamasa daha iyiydi hala aynı hala aynı, Burak ilk yarı kanada yakın bence daha iyi oynadı top tekniği yüksek bi oyuncu hızlı ve dinamik ama takıma daha alışamamış görünüyor kadronun değişilmezlerinden olacağı kesin ama daha zamana ihtiyacı var ayrıca fiziği de çok iyi, Nobre eziklerde alıştığımız futbolunu gene ortaya koydu devamlı pres yaptı çapraz koşular yaptı pozisyon aradı gene fırsatçılığını konuşturup kendini unutturdu ama son vuruşu iyi değildi Nobre kesinlikle sabit forvetimiz bundan emin olun, Gökhan forvette her yere koştu devamlı ortasahaya gelip top aldı çok mücadele etti pozisyon yaratmaya çalıştı ama istediği pasları alamadı bence ikinci yarıda da oyundan biraz düştü, İ.Akın çok fazla bir varlık gösteremese de istekli oluşu beni sevindirdi onun için fazla yorum yapamayacağım, Serdar Ö. kendini göstermesi için daha zamanı var ne yaptığını bilen bir oyuncu ama biraz oyun tecrübesi kazanması lazım, Fahri bence çok iyiydi fizik açıdan iyi olduğunu biliyordum ama tekniği beklediğimden daha iyi fahrinin dribling yapabilen bir oyuncu ayrıca paslarıni da rastgele değil görerek bilerek atıyor Fahri ön libero için çok iyi bir alternatif, M.Sedef çok koştu çok bastı ama bu tekniğiyle ilk 11 onun için biraz zor, A.Tandoğan ne yazık ki hala benim için bi soru işareti vasatın da altındaydı bence, vee Delgado eet bence de Delgado kötüydü ama bir oyun kurucunun hemen ilk maçta büyük şeyler yapması beklenemez bence özellikle de daha yeni kurulmuş bir takımda bir çok oyuncu taktik içinde ne yapacağını daha tam olarak çözememişken Delgado nun oyunu yönetmesi zor ki o da daha tam olarak nerde ne yapacağını anlamış gözükmüyordu şaşkınlıkla devamlı geri pas yaptı, bunu hemen bu ne biçim oyuncu diye yorumlamayın Delgado çok kaliteli bir oyuncu işleyen bi sistemde Delgado yıldızlaşır delgado dan topu alsın 5 kişiyi çalımlasın , 30-40 metreden goller atsın gibi şeyler beklemek yanlış takım ne zaman adam gibi taktiğe oturur delgado da o zaman bu takımın yıldızı olarak ön plana çıkar umarım anlatabilmişimdir hemen umutsuzluğa kapılmayın. Ayrıca Le Mans da çok genç ve aşırı dsiplinli bir takım fizik açısından da çok iyiler hiç durmadan koştular bu takımı küçümsemeyin bence iyi bir hazırlık maçıydı Tigana bir çok şeyi görme fırsatı buldu bunlara önlem alacaktır merak etmeyin... |
delgado daha geleli ne kadar oldu ne çabuk eleştiriyosunuz.Adı üstünde hazırlık maçı ne bekliyoduz bu maçtan 5 6 fark atıcak degilizya takım daha birbirini yeni tanıyoo biraz sabır lazım bu takıma.100.yılda hazırlık kampında ismini hatırlıyamıyorum 5 0 yada 6 0 yenilmiştik hatırlarsanız.Ölçu degil bu maçlarr sabır sadece sabırr |
bu takımda ışık var gerisi yalan |
Alıntı:
|
takım bana umit verdi. umarım kısa zamanda yeniler takıma alışırda keyifli bir takım izleriz. ama takımda eksikler var sağ, sol ve forvet hattı zayıf. buralarada gerekli takviyeler yapılırsa takımdan birşeyler beklenebilir. |
Yaw ben Maci izledim, ama Spikere acayip kil oldum ya 20 dakikada 5 dakika mac anlatmistir geri kalan 15 dakika yok le mans degince hüseyin besok aklina geliomus oda bu takimin basketbol macinda oynuyor filan, ikide bi robert ayrildi bide bunu derken uzatiyorda uzyatiyor yok anelkanin takim arkadasiydi, yok psg filan oynadi filan dofru dürüst mac dinleyemadik yaw gicik oldum bidaha bu sunmasin macimizi filan.... Ama Takim baya güzel oynuyordu |
adamın 3 lafından biri burak ın babası bjk nin eski kalecisi |
2005 - 2006 sezonunda Turkcell Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2006-07 sezonu öncesi Hollanda'daki hazırlık kampında yaptığı ilk maçta Belçika Ligi temsilcilerinden Germinal Beerschot Antwerpen ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. BİZİM TAKIM TECRÜBESİZ DİYORUZ AMA EN TECRÜBELİ ŞAİBE BİLE YENİLMİŞ... |
Alıntı:
Trabzonspor, oldukça etkisiz bir oyun ortaya koyduğu Almanya kampındaki ilk hazırlık maçında İsviçre 2. lig takımlarından FC Winterthur' la golsüz berabere kaldı. Al bir okadarda hamsilerden.. |
arkadaslar ben işte olduğum için maçı seyremedim.fakat yazılarınızı okuduğum kadarıyla(yazıların hepsi güzel ve aydınlatıcı) delgado hayal kırıklığı yaratmış.yeni alınan yerlilerin kumaşı iyi.gençlerimiz super.kleberson ve i.akın takımın en iyileri.ama bence bu ilk maç bir iki maç sonra her şey netleşir.özellikle galatasaray ile oynayacağımız süper kupa maçında her şey daha da netleşir.o zaman hep birlikte eleştirilerimizi olumlu veya olumsuz daha net yaparız.. |
takım ümit verici geldi bana.baki iyi burağıda beğendim...herkes hırslı işler yolunda... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar kimse hayal kurmasın.Bu sene şampiyonluk çok çok zor.Ama unutmayın gelecek bizim.Bu sene kadro yerine oturur sonra önümezdeki yıllarda fırtına gibi eseriz. |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |